Karvojen depilaatio langalla

Hei taas kaikille,

Päätimme kirjoittaa ja kertoa Teille uudesta karvojen poisto menetelmästä, joka on rantautunut Suomeen ja meille. 

Karvat, karvat ja vielä kerran karvat ovat ikuinen riesa.

Hoito menetelmiä löytyy laidasta laitaan. Tänä päivänä löydät laaserista‐nyppimiseen eri tekniikoita. Vähemmän tunnetumpi suomessa on lankatekniikka, joka on yksi tehokkaimpia.  

Lankatekniikka keksittiin Keski‐Aasiassa. Yhden teorian mukaan Intiassa alettiin harrastamaan tätä 600 vuotta sitten, josta sitten se levisi koko aasiaan. Vähitellen lankatekniikka rantautui  Eurooppaan ja suosio nousee. Hoitoa käytetään enimmäkseen Iranilaisten naisten  keskuudessa. Persiassa naisille alettiin tekemään tätä hoitoa, kun hän oli valmis menemään  naimisiin. Muissakin edellä mainituissa maissa tätä harrastettiin erikoispäivinä. Hoito soveltuu miehille myöskin. Lanka tekniikalla voi erotella hyvin partarajan sekä muotoilla miehille kulmakarvat, jolloin saa siistimpää jälkeä. Tarkasti ei vieläkään siis tiedetä, että kuka tämän villityksen keksi. Kiitämme kuitenkin häntä/heitä, jotka keksivät, koska tämä tekniikka on pelastanut meidät.  

Karvojen poist.jpg

Mitä tämä sitten tekee?  

Langasta tehdään sakset, jotka ei leikkaa vaan nappaa karvan juurineen ja irroittaa. Lanka saksi on tehokkain ja luonnollisin karvojen poisto menetelmä. Tämä soveltuu herkimmillekin ihoalueille, koska se ei aiheuta iholle ärsytystä tai karvatupen tulehdusta. Lanka koskettaa ihoa, joten ihon joustavuus säilyy.  Tällä tekniikalla saadaan paljon tarkempi lopputulos, koska langalla voidaan poistaa jopa alle 2 mm:n pituiset karvat, joita ei pinseteillä saa.  Karvoja ei tarvitse kasvattaa viikkotolkulla, koska yksi langan veto poistaa yhden karva rivin kerrallaan. Iho punoittaa hoidon jälkeen niinkuin kaikissa muissakin karvanpoisto menetelmissä, mutta se laskee muutaman tunnin kuluessa. Tekniikka soveltuu kaikkialle, missä karvat kasvaa erityisesti kasvoihin. Kulmakarvat ja ylähuuli ovat yleisimpiä. Se että sattuuko se, on aivan  ihmisestä kiinni. Toisille se tuntuu nipistämiseltä ja toisille se tekee kipeämpää. Joitakin saattaa nyppiminen sattua enemmän , joitakin taas vähemmän. Mitä paksumpi  karva ja karvatuppi on, sitä enemmän se voi sattua. Itselläni on tumma karva, ja hiukan  tiukassa. Ensimmäiset vedot tuntui kyllä kyyneliin asti, mutta heti muutaman vedon jälkeen  ihoni tottui siihen. Iho siis puutuu muutaman vedon jälkeen, jolloin sen ei pitäisi enää tuntua ainakaan kovin paljon. Kun aloin toistaa käsittelyä säännöllisin väliajoin , aloin nauttimaan siitä! 

Depilaatio.jpg

(Ihanan kaunis asiakas, jolta saatu lupa kuvan julkaisuun)

Kuinka usein?

Hoitoa suositellaan noin kolmen viikon välein, riippuen karvojen kasvu nopeudesta.  Lankatekniikalla pienimmätkin karvat lähtevät, joten iho on sileä ja puhdas hoidon jälkeen välittömästi.  

Cafe Salonin henkilökunta osaa lankatekniikan, joten tarjoamme asiakkaille ensisijaisesti tätä hoitomenetelmää. Moni asiakas on ihmetellyt tätä hoitoa, mutta samalla ihastunut heti ensimmäisen kerran jälkeen. Muistelemme ensimmäisiä asiakkaita, joille suosittelimme ja he epäilivät tätä, koska idea tuntui hullulta. Miten ihmeessä langalla voi nyppiä ja miten pelkällä langalla voi saada niin puhdasta jälkeä.  Hoidon jälkeen asiakkaat varasivat jo seuraavan depilaatio ajan.

Tule sinäkin kokeilemaan karvojen poistoa luonnollisella menetelmällä ja ihastu tähän!

Varauksen voi tehdä soittamalla meille numeroon 0442082222, kotisivujemme tai Facebookin kautta.

Muista seurata  meitä SOME:ssa;

www.cafesalon.fi

Facebookissa: Cafe Salon (https://www.facebook.com/cafesalon/)

Instagramissa: Cafesalonofficial

Lisäämme jatkuvasti uusia kuvia töistämme SOME:n, ehkä saat seuraavaan kampaamo käyntiin idean.

Asiakkaamme ovat toivoneet, että kirjoittaisimme ja vertailisimme kaupan värejä ammattilaisten väreihin.  Seuraavassa blogissamme käymme kaupan värit, hinnat, haitat ja hyödyt VS ammattilaisten värit jne.

Stay in tuned and till next time ;))

kauneus iho testit meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *