4 x ruokaa puhelimen läpi ja tarinat niiden takaa
Uskomatonta että vasta viime viikolla päädyin ensimmäistä kertaa Skifferiin. Tuntuu että joka kesä siitä on puhuttu, mutta koskaan ei olla saatu aikaiseksi. Mutta nyt, vihdoin. Näin ystävää pitkästä aikaa ja päädyttiin kokeilemaan onnea Erottajan Skifferiin. Paikka näytti ensivilkaisulta aivan täyteen ammutulta, mutta juuri kun astuttiin peremmälle, vapautui yksi kahden hengen pöytä. Pizzat oli kaikkien kehujen arvoisia, punaviini vähintään yhtä hyvää ja palvelu oli poikkeuksellisen erinomaista. Täyden kympin ilta!
Yksi niitä harvoja, joihin on mahdoton kyllästyä. Valmistuu hetkessä – kutsuisin tätä jopa pikaruoaksi – ja maistuu kerta toisensa jälkeen yhtä hyvältä. Parmesania ei voi laittaa liikaa, eikä liioin valkosipulia. Ah, avokadopasta.
No nyt! Sain kutsun laskiaispullille ja mikä parasta, pullat sai kasata itse. Tarjolla oli perinteistä vadelmahilloa, extremeä suklaalevitettä ja lemon curdia. Raikas sitruunatahna toimi yllättävän hyvin ja perinteiset täytteet sai tästä tasavertaisen kilpailijan. Iso suositus tälle.
Perinteisistä perinteisintä. Takuuvarma lohturuoka kun on koko päivän tuijottanut ruutua ja unohtanut syödä aamiaisen jälkeen. Normaali juustoraaste uupui, joten tuunasin vähän ja ripottelin päälle parmesania. Sitähän löytyy aina jääkaapista, koska avokadopasta.
Miten on mahdollista että ruokakuvia katsellessa tulee aina nälkä vaikka ahmin puoli tuntia sitten täyden satsin tuota ylläolevaa?