Vähän erilaiset tortillat ja chilimajoneesirakkautta

EA7D796D-9262-4BCE-B7C1-2E8D2C3D46BB.jpeg

 

EFAEE45D-A686-494D-9060-D1F6D476C774.jpeg

Mä olen aika ajoin todella huono keksimään mitä ruokaa tekisin ja usein kyselen ystäviltä vinkkejä. Sain pari vuotta sitten vinkin näistä aivan sairaan hyvistä tortillaletuista ja siitä saakka ollaan tehty niitä. Välillä unohdan koko letut kunnes taas muistan ja sitten niitä voisikin vetää monta päivää putkeen. Sitähän ei kuitenkaan tietenkään tehdä..

Chilimajoneesi on the shit, eli koko lettujen ydin!

 

Tortillalettuja

Mozzarellaa

Tomaattia

Parmankinkkua

Basilikaa

Chilimajoneesia

 

Tortillalettu pannulle lämmittelemään ja päälle viipaloitua mozzarellaa. Kun juusto on sulanut, päälle tomaatti, kinkku ja basilika. Lettu on valmis kun pohja on ruskistunut ja lettu rapea, päälle vielä viivat chilimajoa ja avot. Hullun hyvää!

Ainiin, alkuperäiseen reseptiin kuuluu myös salaatti – välillä lisätään se ja välillä unohdetaan, kuten tänään.

 

7488144C-2A58-4381-96DD-DB278DF5B37B.jpeg

 

koti ruoka-ja-juoma