Australian lempiaamiainen osa 2

E1671AF4-BB97-4D7E-AE70-EB39EF55BEE1.jpeg

Banaanipannarit on kuuluneet niihin vakkariaamupaloihin jo vuosien ajan, välillä taukoa on ollut viikkoja kunnes niitä on mussutettu taas päiviä putkeen. Tutustutin Gian myös kyseisen herkun pariin heti kun kananmunat sai ottaa lapsen ruokavalioon mukaan ja kyllä vain, äidin tyttö hän. Teen Gialle pari kertaa viikossa aamupalaksi banaanipannareita ja lisään taikinan joukkoon yleensä puolukoita – puolukat ja banaani on ihan lyömätön yhdistelmä! Valmiiden lettujen päälle vielä sipaisu maapähkinävoita, niin täyttävä, maukas ja ravitseva setti on valmis. Gia yleensä lipoo ensin sen maapähkinävoin kunnes käy itse pannarin kimppuun 😀

 

Edes Australiassa ei päästy eroon näistä, kun miehen sisko valmisti niitä omalla reseptillään kasan. Ja näihin tuli seuraavaa:

2 valkuaista

1 kokonainen muna

1 banaani

30ml proteiniinjauhetta

50ml kaurahiutaleita

Ensin munat blenderissä kuohkeaksi vaahdoksi ja sen jälkeen sekaan muut aineet.

Gia jätti tietenkin väliin tuon setin, koska prode, mutta mulle kyllä maistui! Kotona teen sillä perinteisellä (?) reseptillä ja blendaan yhden banaanin, kaksi kananmunaa ja lorautan sekaan reilun desin kaurahiutaleita ja ripauksen Ceylon kanelia.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *