Levi x 8

43E79777-014A-4F5F-BAFB-33CC06A34D7E.jpeg

72C7EE22-C3AC-4781-9FAB-237720841669.jpeg

741EBFB2-E803-4D51-99AA-625FF7C91BE1.jpeg

82CE5D22-98A9-4CCE-8CDC-635820F7BCF0.jpeg

• Pakkanen on huidellut joka päivä reilusti yli kymmenessä asteessa, muutamina päivinä lähempänä kahtakymmentä. Ja se on ollut ihanaa! Normaalisti kasvojen jäätyminen tunnottomaksi ahdistaa, mutta täällä kylmään suhtautuu eri tavoin kuin etelässä. Ollaan kävelty ja hiihdetty päivittäin, eikä mikään ole niin siisti tunne, kuin astua lämpimään mökkiin ja antaa kropan sulaa sisällä pikkuhiljaa. 

• Ollaan syöty kolmena aamuna riisipuuroa aamiaiseksi<3

• Vietettiin tyttöjen iltaa kun miehet jäi valvomaan lasten unta ja lähdettiin katsomaan Kauriinmetsästäjiä. Keikka oli niin hyvä ja jäätiin vielä tanssimaan sen jälkeen – teki enemmän kuin hyvää pieni irtiotto ja kreisibailaus.. Viime kerrasta taitaa olla pari vuotta aikaa, joten oli ihan paikallaan.

• Ollaan täällä Lapissa yhdessä meidän ystäväperheen kanssa ja on ollut liikuttavaa huomata kuinka meidän lapset tykkää niin paljon toisistaan. Puolen vuoden ikäerosta huolimatta tyypeillä riittää yhteistä puuhailtavaa ja joka kerta kun he näkevät toisensa päikkäreiden tai yöunien jälkeen, leviää pienille kasvoille hymyt ja suusta pääsee ilonkiljahduksia. 

• Ruokalistalla on viikon aikana ollut paistettuja tortilloja chilimajoneesilla, avokadopastaa, herkkuleipiä, hodareita nyhtökanalla, pizzaa, pannukakkuja, pollo limonelloa ja tortilloja. Lisäksi ollaan tuhottu nelistään ainakin viisi konvehtirasiaa..

• Sauna on lämmennyt joka päivä. Kotona käydään saunassa ehkä kolme kertaa vuodessa mutta täällä on suorastaan itsestäänselvää saunoa päivittäin. 

• Hiihtäminen on urheilulajeista parhaimpia mutta mä olen siinä tosiasiassa aika huono. Tekniikka on vähän sinne päin ja meno on ajoittain hidasta, mutta ne on oikeastaan ihan sivuseikkoja. Mökin pihalta pääsee liukumaan suoraan lähes autioille laduille ja maisemat on läpi lenkin niin henkeäsalpaavia että sen kauneuden keskellä unohtuu tekniikat ja vauhti hiipuu väkisinkin kun tekee mieli pysähdellä vain tuijottamaan ympärilleen. 

• Gia on nukkunut yönsä ja päikkärinsä täällä super hyvin. Kirpeä pakkanen ja jatkuva touhottaminen vie mehut pienimmästäkin. 

perhe lapset vanhemmuus matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *