Raskausviikko 5 – positiivinen testi!

RV 5

Raskausappin mukaan kuukautiset on tänään päivän myöhässä. Omien laskujen mukaan ja sen, mitä tulee kierron pituuteen yleensä, niiden olisi pitänyt alkaa jo pari päivää sitten. Mietin, että teen testin viikonloppuna jos ei ala ennen sitä. En kuitenkaan saa mieleltä rauhaa ja iltapäivällä miehen ollessa lapsen kanssa pihalla, päätän tehdä testin.

Liedellä porisee riisit ja kalapullat. Haen testin kaapista ja kädet täristen pissaan tikkuun. Jätän testin kylpyhuoneeseen ja palaan keittiöön viimeistelemään tsatzikin. En katso tulosta ennen kuin tämä soossi on valmis, päätän. Muutaman minuutin kuluttua kävelen vessaan ja nostan testin tasolta. Haalea viiva. Tihrustan. Onko siinä sittenkään mitään? On siinä, ihan tosi tosi haalea viiva.

Mies ja lapsi tulee sisään. ”Mä oon ehkä raskaana”. Näytän testiä miehelle. ”On siinä haalea viiva”, sanoo mies. Lähetän kuvan testistä ystävälle saan sieltäkin vahvistuksen. Olisipa jo aamu, että voin tehdä uuden testin. Herään viideltä vessahätään ja päätän etten voi odottaa enää kauempaa. Teen testin, viiva piirtyy eilistä tarkempana, haaleana edelleen. Työpäivänsä jälkeen mies tuo vielä digitaalisen testin ja huikkaa heti eteisessä että ”tee se nyt heti!”. Raskaana 1-2 viikkoa lukee näytöllä muutama  minuutin jälkeen. Ei hitto mä oon raskaana!

perhe raskaus-ja-synnytys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *