Toiveita ja odotuksia tälle vuodelle

UNADJUSTEDRAW_thumb_4bad.jpg

 

Kuten menneenä vuonna päätin olla lupaamatta, en tänäkään vuonna tee mitään konkreettisia lupauksia. Kirjoitin lähes päivälleen vuosi sitten toiveista, odotuksista ja päätöksistä tulevalle vuodelle ja saman aion tehdä myös nyt. En pakota itseäni mihinkään, vaan ohjaan lempeästi kirjoittamalla ne ylös. 

Viime vuonna listalta löytyi opintojen päättäminen, aktiivinen liikkuminen, positiivisempi ajattelu ja pinnan kasvattaminen sekä vedenjuonnin lisääminen. Kuinka sitten kävikään? Listan ensimmäinen kohta ruksittiin yli kesäkuussa kun valmistuin Haaga-Heliasta journalismin koulutusohjelman linjalta. Listan toisen kohdan kanssa kävikin vähän hassusti, sillä en ole koskaan ikinä liikkunut niin vähän kuin menneenä vuonna. Positiivisempi ajattelu ja pinnan kasvattaminen onnistui ainakin jossain määrin – sitä se taaperon kanssa eläminen teettää 😀 Entäs sitten se listan viimeinen ja perisyntini, liian vähäinen vedenjuonti? Tekisi mieli keksiä tähän lista selityksiä, miksi se ei toteutunut mutta taidan vain todeta että näin kävi. Sain huutia jopa kiropraktikolta joka ihmetteli totaalijäykkää selkärankaani ja lapoja kunnes tiedusteli juonhan riittävästi vettä. Niveleni ovat niin kuivat ja se aiheuttaa mitä luultavimmin jatkuvia kiputiloja. Lupasin pyhästi juoda enemmän vettä, mutta olen saattanut toisinaan unohtaa.. 

 

UNADJUSTEDRAW_thumb_4b86.jpg

 

 

UNADJUSTEDRAW_thumb_4b9f.jpg

 

 

UNADJUSTEDRAW_thumb_4b5b.jpg

 

UNADJUSTEDRAW_thumb_4baa.jpg

 

Se menneestä ja katse eteenpäin – mitä toiveita ja odotuksia mulla on tulevalle vuodelle?

Onko noloa jos toivon samoja juttuja kuin viime vuonna? Oli tai ei, listan kärkipäästä löytyy aktiivinen liikunta. Salia, lenkkeilyä tai kotitreeniä, kaikki käy kunhan tulee tehtyä. Kroppa ei tunnu vieläkään oikein omalta, ryhti on huonompi kuin ennen ja lihakset on kadotettu aikoja sitten, joten eiköhän ole aika kaivaa se vanha treenaamista rakastava Carla ylös kotisohvalta.. Ja tähän yritän todellakin panostaa, sillä uskon että se tulee vaikuttamaan positiivisesti myös uneen. Toivon nimittäin ihan sairaan paljon, että tänä vuonna saisin vihdoin nukkua taas kunnolla.

Toivon että innostun entistä enemmän ruoan laittamisesta ja jaksan panostaa siihen, että syödään kaikki yhdessä samaa ruokaa. Eikä mitään ihmeellistä, vaan ihan tavallisia kotiruokia. 

Olisi ihanaa saada omaa aikaa vähän enemmän, vaikka muutama kokonainen päivä ihan yksin, niin että saan tehdä mitä tahansa tai olla tekemättä yhtään mitään. Loppuvuosi oli jotenkin niin intensiivinen kun oltiin pitkällä reissulla ja käytännössä ympäri vuorokauden ympäri yhdessä koko perhe. Mä olen sellainen joka tarvitsee omaa aikaa latautuakseen ja sellaiselle tuntuisi olevan nyt tarvetta.

Haluan tarjota elämyksiä Gialle, joka ymmärtää nyt jo niin paljon kaikesta ympäröivästä. Olisi ihana näyttää tulevana vuonna kotieläintiloja, kiertää erilaisia leikkipuistoja, käydä piknikillä monta kertaa aina sään salliessa ja tietenkin lähteä Muumimaailmaan. Viettää aikaa, kokea uutta ja nauraa yhdessä mun lemppareimman ihmisen kanssa<3

Odotan löytäväni itsestäni viherpeukalon jotta saisin vihdoin laitettua kuntoon meidän takapihan. Haluaisin istuttaa kukkia, repiä irti jokaisen rikkaruohon ja ehkä laittaa nykyisen kukkapenkin tilalle omenapuun. Meidän piha on ehdottomasti yksi asunnon parhaista puolista, mutta ei todellakaan ole edukseen tällä hetkellä. 

Aion myös kokeilla josko tänä vuonna onnistuisin lisäämään vedenjuontia..

perhe vanhemmuus mieli hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *