Viikon treenipäiväkirja

7083DDEC-E218-4AF0-9631-7533BB4E5AEE.jpeg

Mä olen vihdoin päässyt sanoista tekoihin, eli viime viikkoina on tullut liikuttua aktiivisemmin kuin aikoihin ja kuluneen viikon liikuntapäiväkirjaan tallentui seuraavaa:

 

Maanantai – 7km hiihtolenkki. Vietiin Gia hoitoon mummin luokse ja ajettiin Espoon keskuspuistoon vain huomataksemme että sinne ei oltu ajettu latuja! Plaah ja sitten takaisin Kauniaisiin ja Kasavuoren luontopolulle. Sieltä löytyy takuuvarmasti ladut eikä se tälläkään kertaa pettänyt. Ja olipahan ihanaa!

Tiistai – lepo.

Keskiviikko – Kettlebell tunti. Päätin vuoden alussa vapauttaa jäähyllä oleen kuntosalijäsenyyteni ja vannoin että alan käymään salilla vähintään kaksi kertaa viikossa. Varasin keskiviikolle kahvakuulatunnin ja tunti olikin tosi kiva! Lihaksia kolotti vielä perjantainakin.

Torstai- 5km vaunulenkki. Se medioissakin kovasti peloteltu lumimysrky yhdistettynä vaunulenkkiin ei ehkä ollut mikään järkevin yhdistelmä ja olin kotiin päästyäni läpimärkä hiestä. Normaalisti en edes laskisi tällaista hyötyliikuntaa mukaan, mutta tämä setti tuntui pahemmin kuin mikään treeni koko viikon aikana 😀

Perjantai – 7km hiihtolenkki. Ehdin vielä valoisaan aikaan hiihtämään ja edellisen päivän rääkistä huolimatta suksi luisti super hyvin.

Lauantai – 5km hiihtolenkki. Alunperin ajattelin pitää lauantain lepopäivänä, mutta koska ladut houkutteli ja ilma oli täydellinen, kävin hiihtämässä lyhyen ja kevyen lenkin.

Sunnuntai – Bodybalance tunti. Päätin muutama viikko sitten ottaa tavaksi käydä tällä sunnuntain tunnilla aamuisin. Ohjaaja on super ja treeni avaa ihanasti jumissa olevia paikkoja ja antaa täydellisen alun päivälle. 

 

Näin jälkikäteen tarkasteltuna mun viikko näytti liikunnan osalta just sellaiselta miltä mä toivonkin sen näyttävän joka sunnuntai. Ei mitään älytöntä rääkkiä vaan just sopivasi lihashuoltoa, aerobista ja lihaskuntoa – hikoilua, hapotusta mutta myös nautiskelua. 

 

 

 

hyvinvointi mieli liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *