What a waste of time and money – kun loma ei mennyt ihan putkeen

Niin löysi se jo lähes kaikkia kiusannut flunssa tännekin. Mä olen jotenkin onnistunut välttymään sairastelulta, vaikka lähipiirissä flunssa jos toinen on pyörinyt kiusaamassa koko alkuvuoden. Ja tietenkin se iski juuri ennen matkaa. Niin, että olin Ateenassa kipeämpi kuin olen moneen vuoteen ollut. Meitä oli siis kolme flunssapotilasta reissussa, sillä myös mies ja lapsi sairastui – onneksi pienin oli meistä huomattavasti terveempi kuin aikuiset. Kirsikkana kakun päällä oli meitä suosineet ilmat. Ne nimittäin ei todellakaan suosineet. Viidestä lomapäivästä yhtenä paistoi aurinko, muina päivinä satoi, tuuli ja vihmoi niin että varpaat kastui likomärissä kengissä ja istuttiin lopulta paossa kahvilan terassilla katsellen vaakatasossa vihmovaa kaatosadetta. Niin jäi myös kapuaminen Akropoliksen kukkulalle, vaikka siitä oltiin etukäteen haaveiltu. Ei mennyt siis loma putkeen, ei itseasiassa sinne päinkään. Elämä ei aina, itseasiassa harvemmin, mene niin kuin on sen suunnitellut – ei myös lomakaan. Nyt tuntuu jotenkin erityisen kivalta olla ihan vaan tässä normaalissa arjessa kiinni, kotona.

Lomasta jäi käteen oikeastaan vain taaperon mieletön asenne – siitä pitäisi pystyä meidän aikuistenkin ottaa oppia. Huonosta ilmasta ja yskästä huolimatta pieni nauroi, lauloi ja pussaili aamusta iltaan.<3

Koska nyt lähinnä vain yskittää ja nenä vuotaa kuin ne kuuluisat putoukset, isken tähän vain läjän kuvia aurinkoisesta Ateenasta, joissa näyttää kyllä kieltämättä nätiltä. Parempaa viikkoa itse kullekin!

 

perhe matkat lapset oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *