Pitkästä aikaa

Tässä on nyt vierähtänyt kohta 2 vuotta viimeisestä postauksesta, hups! Ja sivustokin on muuttunut aikalailla, saas nähdä miten tähän nyt sitten tottuu. Sain vihdoin käyttööni läppärin, joten blogin kirjoittaminenkin on taas käytännössä mahdollista. Aiemmin minulla oli vain pöytäkone, joten lapsiarjen keskellä pöytäkoneen ääreen vetäytyminen on vähintäänkin haastavaa.

Ajattelin nyt ihan jatkaa siitä mihin viimeksi olen jäänyt, eli seuraavassa postauksessa kerron vähän mihin vaunuihin päädyimme ja miksi. Olen ollut osa-aikaisena eräässä lastentarvikeliikkeessä töissä, joten tietoa on karttunut myös sitä kautta. Mutta paras tietotaitohan näihin lapsiin liittyviin juttuihin tulee ihan kokemuksen kautta.

Blogin päivittäminen jäi myös osittain siksi, että en halua julkaista lapsestani julkisesti kasvokuvia nettiin. Tajusin nyt kuitenkin, että kyllähän minä Instagramiinkin laitan sellaisia kuvia lapsestani, jossa kasvot eivät näy, joten miksi en voisi tehdä samaa blogiinkin.

Nyt pitää vain saada vanhalta koneelta valokuvat pilvipalveluihin ja ulkoiselle kovalevylle, jotta pääsen sitten kirjoittelemaan. Siihenkin saattaa mennä kyllä tovi, koska ei oo mikään ihan pieni prokkis.

-Tiia

perhe ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *