Muutama sana…

Lauantai aamu, vihdoin sain aloitettua tämän kirjoittamisen tänne blogin puolelle. Toivon että tämä alkaa kulkemaan Cecilian kotona ig:n kanssa samaa matkaa.  Mitään  uutta blogin kirjoittaminen ei kuitenkaan minulle ole. Olen eri blogi pohjilla kirjoittanut ja harrastanut 2007 vuodesta, nyt on ollut taukoa kyllä jo jonkun aikaa.

Muutama sana minusta. Olen keväällä 2021 jäänyt työkyvyttömyyseläkkeelle hoitajan työstä, monien sairauksien vuoksi. Olen pieneltä maalais paikkakunnalta kotoisin mutta olen kaupunkilaistunut, ainakin osittain. Tykkään että kaikki palvelut ovat suhteellisen lähellä, mutta rakastan kun luonto on lähelläni. Kadun toisella puolella on metsä ja kun kulkee pienen matkan sen läpi, eteeni tulee kaunis pieni  järvi. Minun voiman ja jaksamisen lähteet metsä ja vesi !

Viihdyn monenlaisien asioiden äärellä ja harrastan nykyään kaikenlaista, historianelävöitys on varmasti laajin ja mukanaan vievin. Siihen kuuluu niin paljon kaikkea mm. pukeutuminen-ompelu, muut käsityöt, ruoka ja leivonta, yrtit ja yrttilääkintä, tanssi. Historian elävöitys nimeni on Cecilia Tuittupää. Toisinaan olen mukana avustamassa kuvauksissa, tv-ja elokuva sekä sarja ja mainos avustajana. Valokuvaan kaikenlaista ja luen monenlaista. Olen omalaiseni, aito ja innostuva, boheemi, kotona viihtyvä, olen myös enkelienergia hoitaja ja olen opiskellut chakroista ja reikistä sekä intialaisen päähieronnan teko onnistuu minulta. Olen kiinnostunut myös rajatiedosta ja noituudesta.

Tätä kaikkea ja paljon muuta tulee löytymään Cecilian kotona blogista. Olet lämpimästi tervetullut !

-Tiina

hyvinvointi mieli hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *