Nu Skin Galvanic Spa System

Työt, opiskelut ja harrastukset pitävät minut niin kiireisenä, että minulla on harvoin aikaa käydä kosmetologilla.Tähän asti hyvät geenit ovat auttaneet ihoa säilymään hyvänä ja nuorekkaana. Mutta univelka ja kiireinen elämä ovat alkaneet jättää jälkiään, siksi halusinkin panostaa nyt ihonhoitoon. Siksi päädyinkin hankkimaan itselleni Nu Skin Galvanic Spa System – laitteen. Moni kauneushoitolakin käyttää tätä laitetta. Itse totesin, että vaikka laite oli hieman hintava, niin silti se on ollut ehdottomasti paras hankintani tänä vuonna. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan tähän laitteeseen ja Nu Skin tuotteisiin. 

Spa laitteella tehtävässä hoidossa käytetään galvaanista sähkövirtaa, jonka avulla laitteelle tarkoitettujen tuotteiden vaikuttavat aineet saadaan kuljetettua syvälle ihoon, niin että se puhdistuu, saa kostetutta ja verenkierto paranee. Jo yhden hoito kerran jälkeen iho tuntui huomattavasti pehmeämmältä. 

Olen käyttänyt Nu Skin tuotteita pari kuukautta ja ihoni kunto on parantunut selvästi. Kasvohoitoa tehdessäni käytin seuraavia tuotteita:

  • Creamy cleansing lotion: Hellävarainen, saippuaton puhdistusmaito
  • PH balance toner kasvovesi
  • Nu Skin Galvanic Spa System laitteelle kehitetyt kasvogeelit: 
  • Pre-Treatment Gel-esihoitogeeli. Se poistaa epäpuhtauksia, niin että ihohuokoset voivat hengittää ja valmistelee ihoa Treatmet Gel-käsittelyä varten. 
  • Treatment Gel-hoitogeeli
  • Intensive eye complex silmänympärysvoide
  • Rejuvenating Cream kosteusvoide

 

Nu Skin Galvanic Spa System

 

kauneus iho testit meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *