Raw ice cream

kakku.jpeg

 Eli raakakakku bisneksiä!

Tässä vähitellen päässyt taas raakaruokien makuun, joten kehittelin tälläisen ”jäätelökakku” reseptin.

Se on gluteeniton, vegaaninen ja tietysti raaka. Ja TOSI hyvä! 🙂

Ohje:

Ensiksi about 10 mansikkaa puoliksi ja pyöreän kakkuvuoan reunoille.

Pohjakerros:
2,5dl cashewpähkinöitä(liotin yön yli vedessä)
2banaania

2,5dl taateleita(liotin myös yön yli)
0,5dl kookosöljy

+jotain vegaanista maitoa (itse käytin cashew).
Kaikki blenderissä sekasin ja vuokaan ja vuoka pakkaseen about pariksi tunniksi.

Päällimmäinen kerros:
2,5dl mustikoita
2,5dl mansikoita
2,5dl vegaanista maitoa
1banaani

Kaikki blenderissä sekasin ja alimman kerroksen päälle kun sen on kovettunut muutaman tunnin ja takasin pakkeseen!
Eli tää on vähän niin kuin ”jäätelökakku”, kannattaa ottaa sulamaan ehkä tunti ennen tarjoilua! itse käytin tuoreita marjoja tuohon päällimmäiseen kerrokseen, mutta pakkasmarjat käy varmasti myös!
Ja päälle oman maun mukaan ihan mitä huvittaa, itse laitoin tuoreita mansikoita 🙂

hyvinvointi hyva-olo ruoka-ja-juoma diy
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *