Zuccinilasagne
Koska kuntoiluissani ei edelleenkään ole mitään tolkkua, kunnostaudun kokkauksen saralla 🙂 Ensiviikolla alkaakin sitten kauan odotettu yliopisto sekä personaltrainer-koulutus.
Tänään, poikaystävän pyynnöstä tein zuccinilasagnea, joka myös ainesosiensa vuoksi on erinomaista kausiruokaa. Lihaa ja juustoa vaille kaikki ainekset sain torilta. Pidemmittä puheitta tässä ohjetta nopeaan ja herkulliseen sekä hiilaritietoiseen ruokaan!
Tarvitset:
Kesäkurpitsan
Tomaatteja
Sipulia
Valkosipulia
Jauhelihaa
Pinaattia
Porkkanaa
mustapippuria, oreganoa ja lihaliemivalmistetta
Juustoraastetta ja halutessa vuohenjuustoa
Tee näin:
Ruskista jauheliha, lisää sipulit, pinaatit ja mausteet sekä pieneksi kuutioitu tomaatti. Keitä kastikkeeksi. Leikkaa kesäkurpitsat pituussuunnassa kiekoiksi. Lado haluamallisi staililla kiekot ja kastikkeet vuorotellen vuokaan. Väliin vuohenjuustoa jos sitä on. N.200°c ja 45min. Malta antaa vetäytyä ennen syömistä, muuten on vetistä.
Mums