Zuccinilasagne

Koska kuntoiluissani ei edelleenkään ole mitään tolkkua, kunnostaudun kokkauksen saralla 🙂 Ensiviikolla alkaakin sitten kauan odotettu yliopisto sekä personaltrainer-koulutus.

Tänään, poikaystävän pyynnöstä tein zuccinilasagnea, joka myös ainesosiensa vuoksi on erinomaista kausiruokaa. Lihaa ja juustoa vaille kaikki ainekset sain torilta. Pidemmittä puheitta tässä ohjetta nopeaan ja herkulliseen sekä hiilaritietoiseen ruokaan!

lasu.jpeg

 

Tarvitset:

Kesäkurpitsan

Tomaatteja

Sipulia

Valkosipulia

Jauhelihaa

Pinaattia

Porkkanaa

mustapippuria, oreganoa ja lihaliemivalmistetta

Juustoraastetta ja halutessa vuohenjuustoa

Tee näin:

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, pinaatit ja mausteet sekä pieneksi kuutioitu tomaatti. Keitä kastikkeeksi. Leikkaa kesäkurpitsat pituussuunnassa kiekoiksi. Lado haluamallisi staililla kiekot ja kastikkeet vuorotellen vuokaan. Väliin vuohenjuustoa jos sitä on. N.200°c ja 45min. Malta antaa vetäytyä ennen syömistä, muuten on vetistä.

valmislasu.jpeg

Mums

Kommentit (1)
  1. Nam nam! meillä kesäkurpitsa on kovassa käytössä tällä hetkellä, tämä voisi olla seuraava kokeilu 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *