Kesäkunto?

Viikon treenit:

treeni.jpg

on meinaan yllättävän kova setti 😀 Kirosanojen siivittelemänä enkat on 12toistoa!!!

Alkaa vähitellen pää selviämään kipulääketokkurasta ja pärjätä jo pienemmällä coctaililla, joten elämäkin rullailee suht ok. Hitaasti. Liian hitaasti, kun ei ole tuo pitkäjänteisyys mun toinen nimeni.

800m keppikävelyä ja tuloksena muodoton polvi. Se oli liikaa.

Kasailen matskuja parhaillani pariin järkevään juttuun. Koittakaa kestää!

Oon hyvällä tuulella ja tuntuu että selviän sittenkin.

ps. milloin noi hiirenkorvat tuli puihin? Olinko viikon koomassa?

hyvinvointi terveys hyva-olo
Kommentit (5)
  1. Huh, kuulostaa ihanalta. Mulla oli kans oikeesta polvesta molemmat ristisiteet poikki, eli uusia on molemmat :D. Vasenta polvea on tähystyksessä vähän fiksailtu ja sitten molemmista jaloista vielä penikat leikattu. Ja mulle toi kaikki tehtiin 1,5vuoden sisällä. Sitte mää lopetinki urheilun (siis kilpa).

    Tsemppiä sulle parantumiseen!

  2. Tottakai saa kysyä 🙂 Mulla kanssa aiemmin leikattu vasenta polvea pariinkin otteeseen, mutta tähystyksellä on selvitty ja muistini mukaan parissa viikossa olen jalkeilla ollut. Veikkaan kyllä samaa, että aika kullannut ja paljon 😀  Tämä oikea polvi olikin isompi juttu, ristiside kokonaan poikki-> tehtiin uusi, patellajänne revennyt->paikattiin, ulkosyrjän nivelsiderepeämä arpeutunut niin, että veti polvilumpiota kokoajan pois paikaltaan->löysytettiin. Tuloksena 4tähyreikää ja 2x5cm viiltoa. Viikossa on tosin lähes ihmeitä tapahtunut ja alkaa noi reenitkin sujumaan ilman suurempia kirosanoja. Ei se viimesyksyn ja -talven treeni mennytkään hukkaan! Ja hei, toi polven taipumattomuus, TUTTUA! Enkka 90°!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *