Pari muuttujaa

Chic & Fit

Noniin kotona ollaan kaikkien mutkien kautta. Pikku fiksauks muuttuikin puolentoistatunnin operaatioksi johon kiikutettiin toinen ortopedi toisesta sairaalasta jeesimään. 3viikon sairasloma vaihtui leppoisaan 10viikkoon. Ja keppielämää vietetään seuraavat 3-4viikkoa.

Se olis kesäloma sitten nyt :D

Onni onnettomuudessa saan kuitenkin alkaa heti huomenna jo treenailemaan ja totuttelemaan elämään käytännössä uuden polven kanssa. Vähän ku ois uuden perheenjäsenen saanut :) 

Tästä sitten noustaan! Vahvempana kuin koskaan! 

Päivän asu: 

Kommentit

bubble
Fiction is my thing

Tsemppiä sairauslomalle! :)

Päädyin blogiisi vasta nyt. Pari postausta takaperin puhuit kirjoittavasi tämänhetkisestä ruokavaliostasi - odotan sitä innolla. :) Itsekin oon parin viime vuoden aikana rukannut ruokavaliota uuteen uskoon, ja täysin viljatta (repsahduksia toki sattuu) olen ollut nyt yli vuoden. Maha tykkää tästä paljon enemmän! Kasvissyöjänä vaan tuottaa vähän vaikeuksia syödä ravintoloissa, kun ei se maha kestä soijaa tai papujakaan..

Chic & Fit

Hei buble, mukavaa että olet löytänyt blogiini :) Jostain syystä kommentistasi ei ollut tullut minulle ilmoitusta joten bongasin tämän vasta nyt. Olen sivunnut ravintoaihetta jo aiemmassa postauksessa http://www.lily.fi/juttu/mita-tanaan-syotaisiin , mutta tarkoitus on konkretisoida ruokavaliotani vielä toisellakin postauksella!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.