Pari muuttujaa

jalka.jpg

Noniin kotona ollaan kaikkien mutkien kautta. Pikku fiksauks muuttuikin puolentoistatunnin operaatioksi johon kiikutettiin toinen ortopedi toisesta sairaalasta jeesimään. 3viikon sairasloma vaihtui leppoisaan 10viikkoon. Ja keppielämää vietetään seuraavat 3-4viikkoa.

Se olis kesäloma sitten nyt 😀

Onni onnettomuudessa saan kuitenkin alkaa heti huomenna jo treenailemaan ja totuttelemaan elämään käytännössä uuden polven kanssa. Vähän ku ois uuden perheenjäsenen saanut 🙂 

Tästä sitten noustaan! Vahvempana kuin koskaan! 

Päivän asu: 

asu.jpg

Kommentit (2)
  1. Hei buble, mukavaa että olet löytänyt blogiini 🙂 Jostain syystä kommentistasi ei ollut tullut minulle ilmoitusta joten bongasin tämän vasta nyt. Olen sivunnut ravintoaihetta jo aiemmassa postauksessa http://www.lily.fi/juttu/mita-tanaan-syotaisiin , mutta tarkoitus on konkretisoida ruokavaliotani vielä toisellakin postauksella!

     

  2. Tsemppiä sairauslomalle! 🙂

    Päädyin blogiisi vasta nyt. Pari postausta takaperin puhuit kirjoittavasi tämänhetkisestä ruokavaliostasi – odotan sitä innolla. 🙂 Itsekin oon parin viime vuoden aikana rukannut ruokavaliota uuteen uskoon, ja täysin viljatta (repsahduksia toki sattuu) olen ollut nyt yli vuoden. Maha tykkää tästä paljon enemmän! Kasvissyöjänä vaan tuottaa vähän vaikeuksia syödä ravintoloissa, kun ei se maha kestä soijaa tai papujakaan..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *