Superjee

varjo.jpg

Se on nyt sitten tältä erää polvi paketoitu historiaan. Keskiviikkona tupsahti ”terveen paperit” ortopediltä! Voitte uskoa, kuinka älytön hymy nousi kasvoille kun leikannut lääkäri kehui minun tehneen oman osuuteni erinomaisesti ja kertoi kuinka olen kuntoutuksen edellä huomattavasti. Saan siis jatkaa normaalia elämää ja alkaa kyykyttelemäänkin vähitellen. Käski muistaa himmailla, etten intopiukeana rasitusvammaa herkille uusille siteille hommaa heti kärkeen! 6viikkoa vielä syväkyykkykielto, jotta siteet pääsevät kiinnittymään rauhassa, sitä kun ei voi omalla työllään nopeuttaa. Summasummarum, blogi herää eloon samalla kun minä herään. 

post1.jpg

 Kotisalini Ladyline Hakaniemi

Puolentoistavuoden kivinen tie on taputeltu nyt taakse ja aloitetaan portaiden nousu huipulle! Toivottavasti olette mukana kaikessa tulevassa, elämässäni,  terveystieteiden opinnoissa sekä personaltrainerkoulutusputkessani tulevana syksynä! Kuntoutus jatkuu, tottakai mutta jatkuu myös tiukan kropan metsästys 🙂

post3.jpg

Kuvat eiliseltä pumppiretkeltä. Sai selkä, rinta ja hauikset kyytiä. Kokeilussa on uusi saliohjelma suuremmilla painoilla ja pienemmillä toistoilla. Joskos sitä nyt alkais läski lätisemään 🙂 Nyt lähden tunnin treeniin PT:n kanssa! Adios babes, tää ois niiku onnellinen.

post4.jpg

hyvinvointi terveys mieli liikunta
Kommentit (3)
  1. Apua, nyt on kyllä pakko tehdä niitä muffinssiversioinakin kun kerran kehuit 😀

  2. Hei kiitos! Palkitsin itseni niillä mokkapaloilla, tosin muffinssin muodossa. Toimi muuten erinomaisesti muffareina!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *