Tienristeyksessä

rasti2.jpeg

Kerron lyhyesti miksi olen a. ollut hiljaa b. urheillut 16h viikossa c. juossut päivittäin d. elänyt maitorahkalla ja ananaksella e. ollut välittämättä sotkuisesta kodista f. katsonut itseäni peilistä ja todennut että olen paras.

Lähes viiden yhteisen vuoden jälkeen heräsin todellisuuteen etten voi elää ihmisen kanssa jolle minä en voi antaa mitä hän haluaa ja joka ei voi antaa minulle mitä minä haluan. Vaikka päätös oli elämäni vaikein ja raskain, oli se ainoa oikea.

Lyhyesti. Olen eronnut.

Olen huomannut taas, kuinka ne oikeat ystävät ovat olemassa vaikka seurusteluelämän aikana jääneetkiin vaille ansaitsemaansa huomiotta. En ole yksin enkä ole surullinen. Vaikeinta on päättää lähdenkö oikealle vai vasemmalle. Toisaalta ei sen väliä, koska saan muuttaa mieltäni 🙂

Tämä on mun loppuelämäni ensimmäinen viikko!

Haleja ystävät, tiedän että tekin olette siellä vaikken ole kyennyt kirjoittamaan mitään <3

Kommentit (5)
  1. Vierailija, tottakai saa ja minä olen itse suositus hyvästä personaltraineristä 🙂 laita mulle yksityisesti viestiä tosta oikealta sivupalkista ni katsotaan miten voin auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi!

  2. Tsemppiä! Tutustuin vasta blogiisi ja jäin lukemaan juttujasi 🙂 Saisiko kysyä suosituksia hyvistä Personal Trainereista Helsingin seudulla? Tavoitteena olisi saada 5 kg pois ja selkä kuntoon.. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *