Vuodenvaihde

ptmatsku.jpg

Minun elämäni vuodenvaihde sijoittuu marraskuun kolmanteen, jolloin vietän synttäreitäni. Niin myös tänä vuonna juhlimme pienimuotoisesti ystävien parissa ikääntymistäni. Samalla tuli pohdiskeltua sitä, mitä itse haluan elämältäni ja mitä muut odottavat minulta. Saan usein kuulla että ”sinä se jaksat opiskella, eikö ois aika tehdä lapsia ja töitä..”. EI OLE aika mennä naimisiin tai tehdä lapsia, nyt on just hyvä aika opiskella kun olen korviani myöden motivoitunut ja halu oppia juurikin tästä kaikesta mitä opiskelen ihan kaikki mitä irti vain saan.  Onneksi mulla on maailman kivoin poikaystävä, joka on sanonut monta kertaa että nyt elä ihan täysillä ja tee sitä mikä tuntuu hyvältä. Kyllä se fiilis sitten sanelee sen, milloin on valmis johonkin muuhun.

No näistä pohdinnoista aasinsiltana siihen, että postista tulla tupsahti pääsykoekutsu liikunnanohjaajan ammattitutkintoon. Sanokaa hulluksi, mutta mikäli pääsen sisälle tarkoittaa se sitä että joudun pääsen nipistämään tästä ylettömästä vapaa-ajastani vielä 5vuorokautta kuukaudessa lähiopetukseen 100km päässä kotoani 🙂 Punnitsin aikani menenkö pääsykokeisiin, mutta tulin siihen tulokseen  että tämä koulutus venyttäisi liikuntaopintojani vain puoli vuotta joten ei se elämä ole ennenkään siihen sortunut.

Kaiken tämän vaivan korvaa se fiilis minkä taas pääsin tänään koulussa kokemaan. Eka PT-lisenssi koe ohitse! Päälle 3h tosi rankat treenit salilla luokan kanssa. Ohjasimme parille Voiman osa-alueiden sekä tehokeinojen Workshopit. Yhtäjaksoinen todella kova lihaskuntoharjoitus maksimi toistoilla, maksimi nopeuksilla, maksimipainoilla, pakkotoistoilla sekä erilaisilla variaatioilla näistä kaikista vei totisesti viimeisenki mehun tästä tytöstä. Olo on voittamaton! Voiko itselleen tehdä mitään parempaa kun käyttää kroppaa siihen mihin se on tarkoitettu, antaa kaikkensa ja ylittää itsensä!

Jollei liian mukavalta tämä elämä kuullosta niin voin referoida loppuvuoteni tehtävälistan: n. 80sivua esseevastauksia yliopistolle, treeniä koulussa + omat treenit +  pt-ohjattavan treenaus, ohjelmointeja, anatomian ja pt-koulutusmatskun lukemista aina kun en tee mitään muuta ja välissä käyn töissäkin 🙂

Blogi on jäänyt unohduksiin ja olen siitä tosi harmissani sillä haluaisin kirjoitella enemmän tänne siksikin, että tämä pysyisi jonkinlaisena oppimispäiväkirjana myös itselleni! Kyselkää ystävät mikäli teillä on jotain mielessä koskien koulujani, treenejäni taikka jos haluatte  ehdottaajotain mistä kirjoittaisin! Autan mielelläni! Liikuntaurani alkuvaiheessa on äärimmäisen tärkeää se, että saan tuoda omaa tietoani teille ja ennenkaikkea etsiä itse lisää tietoa asioista joista en vielä tiedä! Ja hei  toi kuvassa vilahtava Jan Sundell:n kirja Hanki lihasta, polta rasvaa on tosi mielenkiintosta luettavaa lihaskuntoharjoittelusta kiinnostuneille!

Juokaa teetä ja urheilkaa 🙂

xoxo Saara

Kommentit (1)
  1. Tsemppiä, toivottavasti pääset hakemaasi kouluun 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *