500 eurolla

Coco Sweet Dreams

Sain Pihkala -blogin Anna M:ltä tosi kivan haasteen, shoppaile kuvitteellisesti 500 eurolla sisustustuotteita ja minähän shoppailin:

Tolomeo Micro Pinza on rento ja kaunis (noin 110€). Mun minimalistiseen tyyliin sopisi kauniisti jokin Svensk Tennin kuviollisesta ja värikkäästä kankaasta teetetty tyyny (noin 100€). Asplund -kaupassa näin noita hienoja vaahtosammuttimia eri väreissä - tulisi ihan tarpeeseen mulle, koska olen aika soheltaja keittiössä (noin 150€). Kartellin Masters tuolit tulevat meille mustina - se on nyt päätetty. Tuolit voi viedä myös ulos (noin 150 € kpl). Taisin ylittää budjetin...

Ollaan menossa ihan pian Tukholmaan ja haluan käydä taas ehdottomasti ainakin Svensk Tennillä ja Asplund kaupassa, tässä vielä kuvasaldoa viime kerrasta: Syksy 2011.

Voisin antaa haasteen eteenpäin Charille.

Kommentit

Mayo (Ei varmistettu)

Voi miten ihania juttuja, ja tuo vaahtosammutin! Tosi hieno! :)

http://mayopic.blogspot.com/

sarah (Ei varmistettu)

Masterssit on ihan unelmat.Mietin pitkään tolixien ja masterssien välillä, mutta kallistuin lopulta valkoisiin mastersseihin enkä voisi olla tyytyväisempi. Niissä on niin hyvä istua ja ne on niin kauniit! Aion kyllä vielä ostaa eteiseen yhden tolixin, tykkään vaan siitäkin tuolista niin paljon!:D

Coco
Coco Sweet Dreams

Mayo, sammutin on ihan sika hieno. Muistelen lukeneeni että se ei täytä jotain suomen "sääntöjä" ja sitä ei voi pitää esim. omakotitalon virallisena sammuttimena, mutta kaunis se on ja toki se varmasti sammuttaa pikku palonkin.

sarah, masterssit on kyllä ihanat. Olen niitä jo yli vuoden silmäillyt ja täytyy ne saada näin pitkän pähkäilyn jälkeen. Niissä on tosiaan tosi hyvä istua - sekin oikein mahti puoli tuolissa!

Anna M. (Ei varmistettu)

Kivoja juttuja olet löytänyt! Täällä on toinen, joka haaveilee Masterseista, ne olis just passelit meidän terassille. Jos vaan ne raaskisi sinne viedä...;)

Fez (Ei varmistettu)

Moikka! Mistä toi siivekäs lappu on ja millä nimikkellä sitä kannattaisi etsiä? Yritin googlailla noita mainitsemiasi kauppoja ja kaikenlaisia lightbulb with wings -yhdistelmiä muttei tuottanut tulosta. Ihan huikea! :)

Kommentoi