My kind of weekend

 

image.jpeg

image.jpeg

image.jpegimage.jpeg

Toivottavasti ehdit viikonloppuna rentoutumaan kirjojen ja lehtien parissa. Vaihtamaan uudet lakanat ja ulkoilemaan niin paljon, että posket punoittaa. Ruoaksi voit vaikka tehdä portobellopastaa ja alkuruoaksi näitä Richard McCormickin Vuohenjuustoleipiä mustikkasalsalla, ovat minun suurimpia suosikkejani.

Vuohenjuustoleivät mustikkasalsalla: 

Leipää siivutettuna

Vuohenjuustotahna:

2 dl pehmeää vuohenjuustoa

1 tl sitruunankuorta raastettuna

1 rkl hunajaa

Mustikkasalsa

1 dl mustikoita 

1 tl tuoretta minttua

1 tl hunajaa

1 rkl sitruunamehua

mustapippuria

Päälle

1 tl sitruunankuorta raastettuna

mustapippuria

Sekoita vuohenjuuston joukkoon raastettu sitruunankuori. Mausta hunajalla ja suolalla. Tee mustikkasalsa. Hienonna minttu. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Paahda leivät pannulla. Voitele ne vuohenjuustotahnalla ja pirskottele päälle mustikkasalsaa. Koristele raastetulla sitruunankuorella ja rouhitulla mustapippurilla. 

koti ruoka-ja-juoma diy sisustus
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.