My kind of weekend
Toivottavasti ehdit viikonloppuna rentoutumaan kirjojen ja lehtien parissa. Vaihtamaan uudet lakanat ja ulkoilemaan niin paljon, että posket punoittaa. Ruoaksi voit vaikka tehdä portobellopastaa ja alkuruoaksi näitä Richard McCormickin Vuohenjuustoleipiä mustikkasalsalla, ovat minun suurimpia suosikkejani.
Vuohenjuustoleivät mustikkasalsalla:
Leipää siivutettuna
Vuohenjuustotahna:
2 dl pehmeää vuohenjuustoa
1 tl sitruunankuorta raastettuna
1 rkl hunajaa
Mustikkasalsa
1 dl mustikoita
1 tl tuoretta minttua
1 tl hunajaa
1 rkl sitruunamehua
mustapippuria
Päälle
1 tl sitruunankuorta raastettuna
mustapippuria
Sekoita vuohenjuuston joukkoon raastettu sitruunankuori. Mausta hunajalla ja suolalla. Tee mustikkasalsa. Hienonna minttu. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Paahda leivät pannulla. Voitele ne vuohenjuustotahnalla ja pirskottele päälle mustikkasalsaa. Koristele raastetulla sitruunankuorella ja rouhitulla mustapippurilla.