Ruokapöydän parhain salaatti atm

A685FBCB-A939-4623-A4AA-E81613AB3FD6.jpeg

D11AC2AF-838B-4F0D-8490-375EB27FF6E3.jpeg

4EBA6F4B-0BE1-4F58-A0D1-BBC853A3305E.jpeg

Meidän iltapäivä näytti tänään tältä. Kello oli jo kuusi ja aurinko teki laskuaan. Ihan liian harvassa ovat ne illat, että ehditään syömään kunnon illallinen rauhassa, yhdessä ja ilman, että pitäisi kiirehtiä harrastuksiin. 

En mitenkään voinut olla jakamatta tätä uutta salaattilöytöäni, joka toimii yllättävän hyvin.

HUNAJAMELONI HALLOUMISALAATTI

  • 0,5 hunajamelonia 
  • 1 paketti (150 g) halloumijuustoa 
  • 2 dl suolattuja pistaasipähkinöitä 
  • 1 ruukku minttua 
  • 1 ruukkua tilliä
  • 1 rasia (100 g) rucolaa 

Kastike:

  • 1 rkl öljyä Kastike
  • 0,5 sitruunan mehu
  • 2 rkl öljyä
  • 1 tl sinappia
  • 1 tl hunajaa
  • 0,5 tl suolaa

En voinut mitenkään kuvitella miten esimerkiksi tilli ja minttu sopivat tähän, mutta yhdistelmä on valloittava. Salaatti on ihanan raikas ja sopii monen ruokalajin kanssa. Halloumi on muuten paljon helpompi paistaa pannulla kun sen kuutioi. Hunajamelonista saa kaiverrettua lusikalla pallomaisia muotoja.

Salaattia on kevätpäivien piristys ja varmasti tulevien kesäpäivienkin suosikki. Kannattaa ehdottomasti kokeilla ja toivottavasti pidätte tästä yhtäpaljon kuin minäkin. 

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.