Aamujuttuja

Coco Sweet Dreams

 

Olen ihan hulluna hedelmiin!

Aloitankin aamuni usein hedelmälautasella. Arkipäivinä ehdin syömään vasta töissä sähköpostien ääressä, mutta joka viikonloppu pyrin rauhoittamaan aamut ja istumaan pitkään aamupalapöydässä sekä panostamaan aamiaiseen.

Näin kesän korvilla tai oikeastaan ihan koko vuoden pyrin syömään kaikenlaista sellaista, jotka antavat vähän väriä iholle. Porkkanoita kuluu viikossa monia ja nyt olen hurahtanut myös papaijaan, jonka tiedetään myös sisältävän beetakaroteenia. Suomen hedelmät eivät vedä vertoja Thaimaan tarjontaan, mutta muistuttavat edelleen meidän ihanasta lomasta tropiikissa. Aurinkoa palvovalle suosittelen myös spirulinaa, joka valmistelee ihosi aurinkoon aurinkokapselien tapaan. Oma tutkimukseni on osoittanut, etten spirulinan ansioista pala niin helposti ja rusketus tuntuu pysyvän paremmin. Tällä hetkellä vetelen Terranovan Multinutrient Complex -kapseleita, joita suosittelen suuresti. Sisältävän huiman määrän kaikenlaisia tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita, myös sitä spirulinaa.

 

Kommentit

Nannil (Ei varmistettu)

Mm, sounds good and so fresh! Joskus mainitsit, ettei maitotuotteet oikein sovi sinulle, vältätkö vielä maitotuotteita ja oletko saanut hyviä vaikutuksia?

Coco
Coco Sweet Dreams

En ole ihan varma sopiiko ne vai, mutta esim. perusmaitoa en juo, enkä koe sitä tarpeelliseksi. Käytän mieluiten kauramaitoa tai mantelimaitoa, jos saa valita kahvin kanssa.

i make cake.
i make cake

Ah mitä kuvia <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! <3

Vierailija (Ei varmistettu) https://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

Mahtavia kuvia!

Coco
Coco Sweet Dreams

:)

Kiitos!

josha

Näyttää niin raikkaalta! Pitää ehkä itsekin tässä väsätä joku hedelmäsalaatti välipalaksi :D

Kommentoi