Aamupalaksi

Coco Sweet Dreams

Olen myöhäisen aamupalan ihmisiä. Töissä ollessani söin aamupalan vasta työpaikalla sähköposteja lueskellen ja kahvia juoden. Joskus se on jäänyt väliin kokonaan, ei vaan maistu.

Nyttemmin laitan pojalle ensin ruoan ja käyn suihkussa kahvin valuessa kiltisti. Istahdan kahvikuppini kera alas ja luen blogimeilit sekä lehtiä. Aamupalaksi syön mieluiten tuoreita hedelmiä tai leipää avokadolla ja vahvalla Goudajuustolla. Ihana yhdistelmä tuo! Suosittelen!

Super ihanaa viikonloppua! Olkoon aurinko mukananne!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä mahtaa olla tuo norsutarjotin? Niin kivan näkönen :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Se on sellainen muovinen tabletti. Oikein kätevä lapsiperheessä. Saa pyyhittyä kaiken ihan vaan siitä vaan. Tabletti on Svensk Tenn -merkkiä. Sieltä löytyy tuota norsukuosia ja kaikenlaista värikästäkin. Tilaaminen onnistuu myös Suomeen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos tosi paljon!

Vierailija (Ei varmistettu)

Minäkin niin mielelläni söisin rauhassa vähän myöhemmin, mutta kun mielestäni kaikkein mukavinta on syödä yhdessä. Siitä johtuen tytär (1 v) ja minä syömme aamiaiseksi yleensä puuroa. Kaikki ruokaoppaatkin liputtavat tämän yhdessä syömisen puolesta. Tiedä häntä, ovatko oikeassa, mutta minusta on ihan kiva syödä oman pikkuihmisen kanssa samaan aikaan. Molempi parempi? :-)

Kommentoi