Aamupalapöydän uusin suosikki
Tämä aamu valkeni varhain auringonpaisteeseen täällä maaseudulla. Televisio kailotti lastenohjelmia, sillä minityypit heräsivat ensimmäisinä.
Annoin ystäväni nukkua vähän pidempään ja valmistin koko porukalle aamupalaa. Olen tässä lähiviikkoina opetellut uusia juttuja sen suhteen.
Yksi siisteimmistä aamupalaidiksistä on uppomunat, jotka valmistuvat vaivattomasti. Nämä Jamie Oliverin versiot tein sillä tavalla, että vuorasin leipälautasen kelmulla. Kelmun päälle laitetaan pari tippaa oliiviöljyä, sormisuolaa ja mustapippuria. Voit lisätä muitakin mausteita, kuten tuoretta chiliä. Kananmuna rikotaan keskelle ehjänä ja solmitaan söpöksi pussukaksi pussinsulkijalla. Sen jälkeen pussukat laitetaan kiehuvaan veteen noin neljäksi minuutiksi. Avataan ja syödään vaikka avokadopuolikkaiden kera paahtoleivän päällä.
IHANAA PÄÄSIÄISTÄ!
<3