About me

Coco Sweet Dreams

 

 

  • Minulla on monesti epärealistisia ajatuksia. Saatan elää suurimman osan ajastani unelmoiden ja haaveillen omassa kuplassani. Olen aika usein vähän pihalla, sillä uppoudun niin helposti omiin ajatuksiini. Minulle on ihan turhaa puhua järkeä, jääräpää kun olen. 
  • Kannatan ja ihailen erilaisuutta. Luovuutta ja sponttaaneja ihmisiä. Yllätyksiä ja ajattelevaisuutta.
  • Lapsenmielisyys on pidettävä mukana läpi elämän. Grow out, don't grow up. Minulle on tärkeää elää täysillä ja intohimoisesti. Janoan uusia kokemuksia, elämyksiä ja teen asioita tunnepohjalta. Olen todella tunteellinen ja herkkä ihminen, mä olen niin HSP.  :)
  • Ihmiset kiinnostavat minua suunnattoman paljon. En ole enää niin ujo mitä olin nuorena ja nykyään pakotan itseni menemään juttusille uusille (pelottavillekin) ihmisille. Se jos mikä muuten kasvattaa sosiaalista puolta.
  • Kuuntelen mielelläni muiden juttuja ja tarkkailen ihmisiä. Haluan ja uskon löytäväni jokaisesta ne hyvät puolet, toivon sitä myös toisilta. Minulle tulee usein huono omatunto, jos puhun muista jotain pahaa tai juoruilen, uskon tässä asiassa karmaan. What Susie says of Sally says more of Susie than of Sally. Minua harmittaa, jos joku ei löydä toisesta mitään hyvää sanottavaa.
  • Ulkopuoliset varmaankin luulee, että viilailen kynsiäni pitkin päivää ja asettelen kotona maljakoita siistiin riviin. Lapsuuteni on vierähtänyt taiteilijasielu äitini ja huumorimies isäni hellässä huomassa ja se näkyy ehdottomasti minussa ja isosiskossani. Nautin toki esteettisyydestä ja se puoli tulee esille vaikkapa kodin sisustuksessa. Saan nautintoa siitä, että saan toteuttaa blogini avulla luovaa puoltani, kuvata harkittuja kuvia ja luoda tietynlaista seesteisyyttä, mutta oikeassa elämässä mikään ei ole niin justiinsa minun seurassani. Olen enemmän Humppa Hemppa kuin Coco Dreams. ;)

Olen muuten horoskoopiltani kala ja voisin väittää, että tunnistan paljon samoja piirteitä kalakavereissani. Tunnistitteko kenties itsenne? 

 

Kommentit

jopu (Ei varmistettu)

Mistä nuo ihanat kengät ovat? Tuollaset kun saisi omille synttäreille!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kengät on H&M:stä, mutta ostohetkestä on jo puolisen vuotta ainakin... toivottavasti löytyisi vielä joitain samantyylisiä. :)

Annika Vki
mellisonant

Tietäisipä kaikki miten rento, aito ja lämmin ihminen tämän blogin takana on. Henna <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Hey girl, samat sanat! Oot kultaa Annika. <3

ida365 xxx (Ei varmistettu) http://ida365.fi

Humppa Hemppa oot niin rakas &lt;3 Toivottavasti nähdään pian!? Ois ihana viettää iltaa sun ja Margeliinin kanssa taas joku kerta! x

Coco
Coco Sweet Dreams

Pikku Ida! <3 No niinpä, koska me nähtäis!? Munkin mielestä ois ihanaa viettää iltaa teidän kanssa - ne illat on ollut aina hulvattoman hauskoja. :)

Nannil (Ei varmistettu)

Täälläpä yksi samankaltainen, kalat myöskin. Olen ujohko ja hiljainen, mutta tutussa seurassa puheliaampi ja hassumpi, sitä monesti hämmästellään kun uutena jäsenenä liittyy jengiin mukaan. Olen myös aika haaveilija, rakastan sitä, niin pään sisällä haaveilua, piirtäen tai kauniita kuvia katsellen.

Fisutin (Ei varmistettu)

Luettuani ensimmäisen kappaleen ajattelin, että mikähän mahdat olla horoskoopiltasi. Kalat olen minäkin ja tekstisi on kyllä tutun oloista. Ihan olisin voinut samoin kertoa itsestäni.

Kommentoi