Arvonta

Coco Sweet Dreams

P1017027.JPG


P1017044.JPGHei rakkaat.


Haluan arpoa teille yhden kahvikoneen! Olen hyristellyt samanmoisella erikoiskahveja jo useamman kuukauden, nyt suosikkini on tiukka ja nopea Espresso Instenso, meidän takkahuoneen syvennyksessä nautittuna. Se piristää nopeasti ja maistuu parhaalta.


Kyseessä on iloisin mietelausein koristeltu  NESCAFÉ Dolce Guston kapselikahvikone, jonka ulkoasun on suunnitellut Dirk Janssens. Kommentoi tätä postausta, jätä mielellään myös sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitan sinut helposti. Kerro samalla jokin kaunis asia arjestasi.


edit. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, suuri kiitos osallistumisestasi!


/café time


 

Kommentit

Luru
Changes

Ihaninta väsyneinä arki-iltoina on, kun 2,5-vuotias tyttöseni toteaa:"äiti, sä oot kiva ja ihana" ja 4-vuotias poika komppaa:"ja kaunis". Muruset <3

Toivottavasti onnetar suosii, ihan huippis palkinto!

pirre (Ei varmistettu)

Mukava,kun syksy saapuu ja voin taas jatkaa entisiä harrastuksiani!

sarafia (Ei varmistettu)

Siirsin äsken nojatuolin ikkunan viereen, jotta voin aamuisin istuskella pitkään kahvia siemaillen ja katsella loputtomasti ulos. Näen siitä syksyn tulevan, puiden kauniin muutoksen ja Auringon nousun. Syksy on minulle rakas, mutta tänä vuonna kesäni oli niin ihana, etten tahtoisi päästää siitä vielä irti. Kaikkea rakasta syksyysi!

tipa (Ei varmistettu)

Nyt kun ajatukset ovat kääntyneet jo syksyyn.. Ei voi muuta kun lämmöllä muistella arki-iltoja, kun kävelee kotiin kellastuneet lehdet jalkojen alla rapisten, laittaa kynttilät palamaan, istahtaa sohvalle kädessään kuppi kuumaa. Ihanaa, että kohta on taas syksy &lt;3

Loistokas arvonta!

Black-ie (Ei varmistettu)

Saattelin kolmasluokkalaisen poikani eka päivänä kouluun. Kouluportin lähellä poika yhtäkkiä jättäytyi vähän jälkeeni. Oli pelännyt että otan kädestä kiinni.. "Se olis ollu noloa..." totesi hän illalla. Voih, pientä.. Niin ne kasvaa. Illalla kuitenkin kelpasi äidin syli ja iiiiso hali. &lt;3 Niin ne kasvaa.

Tää kahvikone olis ihan huippu juttu!

Kekkuli (Ei varmistettu)

Hyvä kahvi saa hyvälle tuulelle. Ihana arvonta!

Plaa (Ei varmistettu)

Ihana avopuoliso, joka on tehnyt iltaruoan valmiiksi töistä tullessani. Auringonpaiste aamulla herätessä. Vanhojen kavereiden kanssa nauraminen. Kaikki pienet asiat, jotka eivät nyt tule mieleen, mutta joita ilman arki ei olisi yhtä mukavaa kuin se nyt on &lt;:

anna-liisa (Ei varmistettu)

Pyöräily; työmatkat ympäri vuoden. Ihana tunne, kun pyörä kulkee kevyesti ja muuttuva luonto ympärillä on niin liki.

hedonya
Onnen neliöt

Aamukahvi töissä hienosta vaaleanpunaisesta Sarjaton-mukista.

Elsku (Ei varmistettu)

Arjessani kaunista on pyöräilyreitti, jota kuljen päivittäin töihin. Jo se, että on ihana työpaikka minne mennä, mutta lisäksi vielä mukava pyöräilymatka.

Janet Fantazya (Ei varmistettu) http://my-fantazya.blogspot.fi

Aamuherätykset on aina ihan tuskaa, varsinkin kun se on joka aamu kello viisi. Onneksi joka aamu iloisen koiran hännän heilutus tekee uloslähdöstä helpompaa. Toinen on aina valmiina, oli kello sit minkä verran tahansa ♥

viipeiii (Ei varmistettu)

Kaunis asia arjestani on ehdottomasti raikkaassa säässä jokirannan sorateillä pyöräily! Voiko ihanampaa työmatkaa olla! :)

Millanen (Ei varmistettu)

Ihana, ihana arvonta. Olen sairastanut paljon ja joutunut olemaan pitkään sairaalassa, joten tavallinen arki ja tavalliset päivät ovat sitä kaikkein parasta kaunista.

Annil (Ei varmistettu)

Oi, täälläkin yksi hyvää kahvia rakastava pitkäaikainen lukijasi. Pitkät rauhaisat aamut hyvän kahvin ja lukemattomien blogien kera on kesäloman nautintoa. Kahvikone pelastaisi varmasti lomanjälkeiset aamut, töihin tulisi lähdettyä varmasti kahvikupposen jälkeen supervirkeenä (eikä tarvitsi juoda työpaikan seisahtanutta myrkkykahvia). :)

Annil (Ei varmistettu)

Oi, täälläkin yksi hyvää kahvia rakastava pitkäaikainen lukijasi. Pitkät rauhaisat aamut hyvän kahvin ja lukemattomien blogien kera on kesäloman nautintoa. Kahvikone pelastaisi varmasti lomanjälkeiset aamut, töihin tulisi lähdettyä varmasti kahvikupposen jälkeen supervirkeenä (eikä tarvitsi juoda työpaikan seisahtanutta myrkkykahvia). :)

TV (Ei varmistettu)

Ihana arvonta, kiitos siitä! Arjen kaunistaa juuri heränneen tyttäreni hymy aamuisin &lt;3

maisamiisa (Ei varmistettu) http://perhosiamasussa.blogspot.fi/

Tällä hetkellä kauneinta arjessani on jokainen pienen poikani kanssa viettämäni hetki.

Elisa-homeiswheretheheartis (Ei varmistettu) http://elisa-homeiswheretheheartis.blogspot.fi/

Tavallista arkea kaunistaa aina kimppu tuoreita kukkia. Pitäisi käydä poimimassa kanervia... Ihana arvonta!!! *sormet ristiin*

Vierailija (Ei varmistettu)

Ehkä tulevat kankeat (ja hitaat) syysaamut käynnistys paremmin tuoreen kahvin voimalla, messissä siis!

Vierailija (Ei varmistettu)

niin ja se ihana asia arjessa...: ystävien kanssa vietetyt tyhjänpäiväset ilon ja naurun täyttämät hetket.

namnam (Ei varmistettu) http://namnamblogi.blogspot.fi/

Heh, juuri eilen mietin toivovani kapselikahvikonetta kotiin. Meillä juodaan niin vähän kahvia, että saisi aina kätevästi ja tuoreena sen kupillisen. Olen oppinut nykyään iloitsemaan säiden vaihtelusta. Tunnustaudun yhä kesäihmiseksi ja nautin edelleen auringon jatkumisesta. Syksy tuo kuitenkin taas kivoja fiiliksiä, kynttilöitä, rouheita sisustusmatskuja, lämpimiä peittoja ja pehmeitä vaatteita. Talvi sitten omat tunnelmansa ja keväällä taas uuden kseän ja luonnon heräämisen seuraamista. Kaikkiin näihin liittyy myös muun elämän vaihtelu sisustuksen ja vaatteiden lisäksi ruuat. Kesällä rakasta salaatteja, syksyllä keittoja, talvekka patoja jne. Eli nautin säiden vaihtelusta, joka ei sittenkään ole niin kovin pieni asia arjessa : D Kaunis blogi sinulla!

katja.t

Oii, toivottavasti onni suosii! Arjessa parasta on tällä hetkellä ystävien seura, vaikeina hetkinä. Koneella voisin surauttaa kahvit näille ihanille ystäville. :)

 

Loma rupeaa loppumaan, mutta viikonlopuksi pääsee vielä mökille arkea pakoon :)

Sanka (Ei varmistettu)

Ehdottomasti mukana!!

Arjen kaunis piristys on ehdottomasti kukat. Jos olisi mahdollista, olisi minulla aina kukkia maljakossa; ruusuja, pioneja, neilikoita... &lt;3 Ne saavat aina paremmalle tuulelle, piristävät kauneudellaan!

Mire (Ei varmistettu)

Vanhemmillani on kapselikeitin ja nään sen vaivan, että lähden heidän luokseen nauttimaan kahvini. Vaan olisipa se hienoa, jos sen saisi ihan omassa kodissa nauttia :)
Päivän paras ja kaunein hetkeni on se, kun aikaisin aamulla muiden vielä nukkuessa, katselen nousevaa päivää kauas järvelle odottaen kahvin tippumista. Ah, se rauha ja hiljaisuus :)

beekoo (Ei varmistettu)

Päivän paras hetki on se, kun talo on hiljainen, toiset jo nukkuvat ja minä saan rauhassa keskittyä lukemaan kirjaa. Siihen kun saisi vielä täsmäkupin kahvia niin silloin se olisi täydellistä.

Maumau (Ei varmistettu)

Ihanin asia arjessa on kaksiviikkoinen poikavauvamme ja uudenlaisen arjen opettelu &lt;3 mikä sen kätevämpää kahvin rakastajalle kuin kahvikone ja hetki parhaiden blogien parissa pienokaisen nukkuessa... :)

Katik (Ei varmistettu)

Ihana arvonta! Oli kiva lukea aikaisempien kirjoittajien asioita arjesta, muistin paljon sellaista omasta arjesta, mikä on ihanaa. Ensimmäinen asia, joka itselleni tuli mieleen on se, kun saan juoda aamukahvin rauhassa katsellen ulos ikkunasta ja kun syksy tulee, meidän piha on aivan ihana. :) Eli olen todellakin mukana arvonnassa!

Maumau (Ei varmistettu)

Ihanin asia arjessa on kaksiviikkoinen poikavauvamme ja uudenlaisen arjen opettelu &lt;3 mikä sen kätevämpää kahvin rakastajalle kuin kahvikone ja hetki parhaiden blogien parissa pienokaisen nukkuessa... :)

totsku (Ei varmistettu)

Kapselikeittimestä olenkin haaveillut, toivottavasti onni suosisi. Kaunis asia arjessani on rakkaitten ihmisten hymyt!

Terhikki (Ei varmistettu)

Olen koittanut miettiä vaikeuksienkin keskellä että vaikka en pysty aina vaikuttamaan asioihin mitä ympärilläni tapahtuu, pystyn silti aina vaikuttamaan siihen, miten niihin asioihin suhtaudun. Asenne ratkaisee. Jokainen päivä on lahja &lt;3

ps. Latte-kupillinen se vasta lahja olisikin...

pippanen (Ei varmistettu)

Aamukahvi auringon paistaessa ikunasta sisään on hyvä alku päivälle.
Ihana arvonta

Papillon (Ei varmistettu)

Kauneinta on oma pieni koiranpentu, joka rohkeasti ja innokkaasti tutustuu maailmaan ja hurmaa olemuksellaan kaikki vastaantulijat ;)

eimi (Ei varmistettu)

Arjen kauneutta on aikaisina työaamuna ulos meno...vaikka nukuttaa niin aikaiset aamut nyt vain ovat aivan ihania! Kirpsakka ulkoilma, ujo syysaurinko ja kosteus nurmikolla. Parasta &lt;3

viiru (Ei varmistettu)

Meillä oli ihana kesäloma ja nyt elokuussakin on vielä paljon kaikkia kivoja juhlia kuten synttäreitä, ristiäisiä, hääpäivää, rapujuhlia jne.

Olen jo tovin haaveillut kunnon kahvikoneesta ja tuollainen olisi enemmän kuin mieluinen :)

A.K. (Ei varmistettu)

Koiranpentujeni innokas ote elämään ja siitä omaan arkeen positiivisen energian saaminen. :)

mep (Ei varmistettu)

Vaikka tilanne on tällä hetkellä sellainen, että on vaikea huomata niitä arjen kauniita asioita, niin koitan keksiä. Vaikkapa se aamuinen kahvikupponen tai hetkittäinen tunne siitä, että elämää ei oikeasti kannattaisi ottaa liian vakavasti.

Ihana sun blogi.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kaikkea hyvää sinulle mep. <3

Piipii (Ei varmistettu)

Ihanin asia arjessa on pieni suloinen tyttäreni :) Hänen touhujaan seuratessa elämä hymyilee. Ihan huippua!

Kao Kao

Minusta on ihana pyöräillä iltaisin kotiin, kun vilja kypsyy läheisillä pelloilla ja on jo vähän viileää. Elokuu on niin kaunis.

Jeba
Tuuliajolla

Uiiih. Olen niiiiin pitkään halunnut ostaa meille kunnon kahvikoneen, mutten ole raaskinut ja en ole löytänyt sopivaa. Tämmönen kyllä kelpaisi! :) Mun arjen kauniit asiat koostuu ihan niistä pikkiriikkisistä jutuista, kuten vaikka siitä, että olen saanut pojan päiväunille, pyykit narulle kuivumaan ja itse saan istua hetken hiljaa ja vaan katsella tuulessa heiluvia pyykkejä. Simppeleitä juttuja, ei sen enempää. :) Tulen pienestä iloiseksi.

Kivaa päivää sulle! :)

emk (Ei varmistettu)

Onnellisimmillani arjessa olen silloin, kun poikkiksen kans katotaan jätskikulhot kädessä How I met Your mother -sarjaa ja nauretaan niin, että vesi valuu silmistä ja pisu meinaa tulla housuihin. On niin hienoa omistaa samanlainen huumorintaju toisen kanssa!

Eija (Ei varmistettu)

Kauneinta arjessa on oma pehmeä kissa.

Jekku (Ei varmistettu)

Tumma kaffe kuumalla maidolla tekee aamun.
Arjessa on ihanaa uusi koti; kun aamulla avaa ikkunan, kuuluu kukonlaulua :)

Lumikki1 (Ei varmistettu)

Kauneinta arjessa on aurinkoiset aamut järven kannalla :)

Kaivopuisto (Ei varmistettu)

Näkymä ikkunasta merelle, jossa maisema, värit, tapahtumat ja hetket vaihtuvat joka kerta kun katse suuntautuu ulospäin. Maisemataulu ikkunoin, näkymin johon ei koskaan kyllästy - kaunista.

phocahispida

Ei ainakaan meidän kahvinkeitin! :D
Meidän kauan ja hartaasti keräämämme astiasto on kaunis ja ilahduttaa jokaisella ruokailulla.

hhei (Ei varmistettu)

Ihana asia arjessa.. sairaana ollessa tänä aamuna ihana aviomieheni oli tehnyt valmiiksi aamupalan &lt;3 :D arjen ihanimmat hetket koostuu pienistä asioista &lt;3

soleggiata

Tänään ihana asia on se, että on perjantai. Edessä rauhallinen viikonloppu kera rakkaan <3

jei (Ei varmistettu)

Kesällä arkisin on ihana herätä auringonpaisteeseen. Siitä saa energiaa aivan mielettömällä tavalla :)

Pages

Kommentoi