Asu Yrjönkadulla

Coco Sweet Dreams

P1011272.JPG


P1011263.JPG


P1011274.JPG


 


Hello hello!


Kotona ollaan ja minireissu Helsinkiin suoritettu kunnialla loppuun, tosin ollaan entistä väsyneempiä. Pikku tyttöni eiliset päiväunet jäivät välistä ja aamulla herättiin liian varhain, kun tämä pienin möllötti sängyssään pirteänä kuin peipponen uuteen päivään - samalla hotellin aiheeton palohälytys laittoi meidät liikkeelle ja oltiin jo kello kuudelta skarppina aamupalapöydässä - Tornissa oli muuten ihan kiva aamupala!
 
Veikkaan, että lapsilla oli hirmu hauskaa! Minä olen helpottunut, että ollaan taas kotona joulusiivouksen parissa. Joulukuuselle on jo katsottu paikka valmiiksi, minun tekisi mieli hakea moinen jo sisälle. En tiedä mitään tunnelmallisempaa, kuin oikea kuusi ja kuusenkynttilät loistamassa iltahämärässä.
 

/coat from Zara, pants from Tiger of Sweden, white blazer Zara, stripe shirt from COS, scarf from Glitter, shoes from Isabel Marant

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, onko antaa vinkkejä kuusen koristeluun? Haen vielä viime hetkillä joulukoristeet tässä näin ja tyylisi inspiroi kaikessa niin kovasti? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä kans tänään mietin kuusenkoristeita, ajattelin löytää jostain vihreitä joulupalloja - se olisi pääteema ja seassa olisi sitten valkoisia palluroita. Toisaalta, jos vihreitä ei löydy olisi kultaiset pallukat kiva pääteema....tai se perinteinen hopea...

nämä sävyt inspiroi just nyt: http://www.lily.fi/blogit/coco-sweet-dreams/1

 

lukija (Ei varmistettu)

Moikka!
Kivannäköinen asu.
Muistelen nähneeni sinulla joskus sellaiset Niken harmaat leopardikuosiset lenkkarit. Muistatko milloin olet ne ostanut ja mistä ? Olisikohan niitä vielä saatavilla jostain, olisivat nimittäin täydellinen lisä niin arki kuin sporttityyliini. Ja vielä, että ovatkohan mahdollisesti ns. juoksu-vai treenikengät? Kiitos jo etukäteen:)

Coco
Coco Sweet Dreams

Moikka, ne on Nike Freet, tässä kuvaa: http://www.lily.fi/blogit/coco-sweet-dreams/viikonlopun-kuvia#comments

ne on aivan ihanat, periaatteessa niitä voi käyttää missä vain - ainakin näin myyjä minulle sanoi. Pohjan palaset on tehty pala palalta, ovat kuin sukat jalassa. 

Kommentoi