Asuja x3

Coco Sweet Dreams

Kaupallinen yhteistyö: Lindex

Ihanan yhteistyön tiimoilta tässä taas kirjoittelen. Olen nimittäin ihastunut Lindexin Autumn Hitlist-mallistoon ja huomenna tapaan teitä lukijoita Hansan Lindexissä klo 17 - 20. Tsekataan yhdessä mitä tämä Autumn Hitlist-mallisto pitää sisällään ja otetaan relax. Jos haluat vielä mukaan, niin ilmoittauduthan täällä, kutsu on avec.

Mallisto rakentuu kymmenen tuotteen ympärille ja kaikki ovat mielestäni hyvin sulassa sovussa, näistä saa yhdisteltyä vaikka miten mielenkiintoisia asuja. Osa tuotteista saapuu myyntiin vähän myöhemmin, mallisto tulee täydentymään niin ihanilla jutuilla.

Minä nappasin joukosta mahdollisimman käyttökelpoisia vaatekappaleita ja stailasin niistä kolme asua. Löydättekö näistä suosikkia?

Asu 1

Mokkahame ja pooloneule Lindex.

Ehkä vähän kreisi yhdistelmä, mutta sehän ei pelaa joka pelkää. Mokkahame on tekstuuriltaan mielenkiintoinen ja se yhdistyy pehmoiseen neuleeseen kauniisti. Asu sopinee syksyn bailuihin ehdottomasti! 

 

Asu 2

Kipparitakki ja mustat housut Lindex.

Tästä tummasta asusta tuli lempparini. Viihdyn yksinkertaisissa vaatteissa parhaiten. Flare-malliset housut imartelevat jalkoja ja tämä malli on kuulema jo nyt yksi suosituimmista housuista Lindexin liikkeissä. Kipparitakki on juuri se takki, joka sopii oikeastaan jokaiseen asuun. Varma nakki sanon minä. 

Asu 3

Ruskea poolokaulustunika ja housut Lindex

Okei. Taisin sanoa, että edellinen oli suosikkini, mutta tämän asun värimaailma on kiehtova. Ruosteenpunaiset housut ja ruskea poolokaulustunika sopii minun kaltaiselle vaaleaverikölle. Henkarilla en uskonut pitäväni punertavista housuista, nyt ne ovat mielessä koko ajan. 

 

The Autumn Hitlist mallistoon voi tutustua Lindexin liikkeissä ja verkkokaupassa, osa tuotteista tulee myyntiin myöhemmin ja ne on merkitty myymälässä coming soon -lapulla. Stay tuned.

Ja hei nähdään huomenna Turussa, se olisi kivaa!

x

 

 

Kommentit

Mari H (Ei varmistettu) http://marihblog.com

Hej, se olin mää ku kävin höpöttelemässä! :) Niin ja lähestyin sua muuten jo päivällä sähköpostilla :D

Coco
Coco Sweet Dreams

Ihanaa kun kävit tervehtimässä, se lämmitti mieltä. Palaan sähköpostiin pian! :)

SAMI-PETTERI

Sulla on niin paljon ihania kuvia. :))

Coco
Coco Sweet Dreams

:) kiitos suuresti! 

Kommentoi