Aurinko näyttäytyi

Coco Sweet Dreams

Aurinko antaa tosi paljon energiaa, on se aika kiva juttu. Aamulla se hetken paistoikin ja väritti kotia kivasti. ♥ Millaisia aamuihmisiä te muuten olette? Lasten kanssa minun on pakko päästä ajoissa ulos tai muuten olen ihan mörkö koko päivän. Tulee nuhjuinen olo. En pidä yhtään sellaisista hitaista aamuista, vaikka kivalta se kuulostaa. Pidän hitaasta illasta, se vasta on super!

Olen tehnyt blogiin monta postausta luonnoksiin, loppuviikosta tulee ainakin se laattapostaus, jonka perään muutama kyseli. Olen myös avannut muutamia nurkassa lojuvia muuttopahvilaatikoita ja vein Turun Ideakirppikselle vanhoja vaatteitani, myös vauvan vaatteita meni pieni kasa. Paikka numero 16. Vien sinne lisää, kunhan pääsen käymään vintillä.

Mitäs tässä muuta, toivotaan aurinkoa.Voikaa hyvin!

Kommentit

Amal
Kuplassa

Itse en kyllä yleensä pääse ulos lapsen kanssa ennen kuin lounas on syöty eli yhdentoista jälkeen. Vaikka herätäänkin seitsemän aikaan. Mutta totta on, että olisi pirteämpi kun vaan alkaisi aamusta heti touhuta eikä nuhjaisi aamutakissa koko aamua.

Olen tässä miettinyt että miten teillä voi olla siistejä lehtipinoja ja pieniä maljakoita pinojen päällä kauniisti aseteltuna. Oma 10kk vanha tyttöni nykii kyllä kaiken mahdollisen alas mihin ylettyy ja nyt ylettyy aika korkealle kun kävelee sujuvasti tukia pitkin. Sisustuksen ja kodin siisteyden näkökulmasta tämä on aika turhauttava vaihe.

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo kylla aurinko on tarpeellinen ja kiva kaveri. Taalla sita ei ole nakynyt viikkoihin:( Viikonloppuna olin Oslossa ja siella sen tajusin. Miten ihanaa on kuin aurinko paistaa.
HItaita aamuja taalla vietetaan. Ja tykkaan. Valilla on vaikea paasta sangysta yløs, mutta kylla tama menee:) Ja hitaat illat on kylla huippuja.Kalamuija

MiuuMauu (Ei varmistettu)

Hei, kertoisitko tuosta Ideakirppiksestä lisää, onko millainen paikka? Onko siellä minkätyylisiä myyjiä? Kiitos :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Amal, mulle käy toisinaan myös noin ja silloin olen kyllä ihan mörkö. Me yritetään päästä (kovalla ryminällä) ulos kympiltä ja sisälle taas lounasaikaan. Lehtipinot ovat pysyneet ihan kiltisti paikoillaan, välillä tyttö kiipee niitä vasten seisomaan tai nappaa yhden lehden. Kukat eivät ole kyllä yleensä pinojen päällä, laitoin vain kun otin kuvan... :)

Kalamuija, kivaa että pidät hitaista aamuista, ehkä se on eri jos asuisi omakotitalossa/rivitalossa niin pihalle pääsee käytännössä heti.Täällä on aurinko ollut myös piilossa, se vähän latistaa mielialaa, tänään taas paistoi. ;) Terkut sinne!

MiuuMauu, ideakirppis on mulle kans uusi paikka, mutta näin ensinäkemältä tosi siisti ja kivan oloinen. Vähän syrjässä, mutta kyllä siellä ihmisiä kävi. Alakerrassa on edullisia huonekaluja, yksi kampauspöytä jäi vähän kummittelemaan.... josko joku lukijani hakisi sen ihanuuden pois. Ideakirppikselta saa siis vuokrata pöydän ja rekin. Otin pari viikkoa, se maksoi 40 euroa ja tällä hinnalla paikan henkilökunta järjestelee myyntipaikan päivittäin. Hinnoista ei mene provisiota ja jos oikein muistan niin tukevat myös nuorten työllistymistä jne..

Simppu (Ei varmistettu)

Kävinkin heti postauksen luettuani kurkistamassa paikkaasi :) Mukaan tarttui Zaran tunika ja neuletakki,keittiöpyyhe ja ystävän tyllerölle kengät! Hyvää viikonloppua!

Coco
Coco Sweet Dreams

Simppu, kiva kuulla! Toivottavasti saavat paljon käyttöä. <3

Kommentoi