Aurinkoista päivää

Coco Sweet Dreams

Pakkaaminen on aloitettu ja koti tuntuu ihanan tyhjältä. Käytiin lasten kanssa vähän haukkaamassa happea ja herkkuja läheisessä kahvilassa, Wäinössä. Siellä on kiva tunnelma ja poju ihmettelee aina sitä valtavaa akvaariota sekä sen ihmeellisiä kaloja. Rakastan kahviloita, on niin viihdyttävää seurata ihmisiä ja sivukorvalla kuunnella toisten höpinöitä. Kahvila on myös ihanan väljä - helppo mennä rattailla ja istahtaa pyöreään pöytään.

Säästä en myöskään valita, mahtista!

Nopsaa nämä päivät hurahtaa, pian taas mennään talolle vähän mittailemaan. Minulle on tullut myös yksi mieleinen lähetys sinne. Tsekatkaa Instagramia ja Facebookkia! :)

Ciao!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hieno museo! Blogimainintasi innoittamana kävin museossa vasta viime vuoden lopulla, oi sitä aulan sohvakalustoa ja mattoa...

Coco
Coco Sweet Dreams

Hih, kiva kuulla. Nyt oli muuten matto poissa, missä lie.

Vierailija (Ei varmistettu)

kuulostaa kivalta nuo teidän päivänne. Kiva kun keksit lapsille ja itsellesi ohjelmaa =) Siellä on välillä tietääkseni lapsille oma taidenäyttelykierroskin. Onko tuttu?

Vierailija (Ei varmistettu) http://ainutlatuinen.blogspot.fi

Kävimpäs tänään turussa päin ja kyllä on kaunista teillä!
Odotan innolla teidän muuttoa ja kuvia uudesta kodista. Samalaista ikkuna systeemiä meille tulossa uuteen kotiin siis olohuoneeseen tulee lattiasta lähteviä isoja ikkunoita vierekkäin monta.

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, mä niin tykkään mennä ja tehdä kaikkea, puistossa hengailu on vähän yksitoikkoista päivästä toiseen...jos ei oo mammakaveria. Taidenäyttelykierros on vielä kokematta, viimeksi oltiin siinä lasten museokierroksella ars novassa, se oli ainakin tosi kiva. 

Vierailija, no niin on! <3 isot ikkunat kans. <3 

Ihana tuo ylin kuva! Itsekin innostuin kuvaamaan tänään ulkona..ja kauniita tulikin!

Tsemppiä muuttoon... ekaa kertaa kommentoin, mutta olen pitkäaikainen lukijasi. Kiitos monista kivoista hetkistä ja hyvistä kuvista!

Coco
Coco Sweet Dreams

Ainutlaatuinen, kiitos tuhannesti! On ollut kyl niin mahtavia päiviä. <3

Kommentoi