Bambua ja tätä päivää

Coco Sweet Dreams

Ostin kokeeksi bambua puutarhamyymälän alennusmyynneiltä. Ajattelin istuttaa bambua sitten omakotitalon pihalle, ehkä (vielä puuttuvan) terassin viereen. Vien noi parvekkeella olevat jossain välissä pihalle ja katsotaan miten ne menestyy. Googletin pikaisesti että bambu menestyisi eteläisessä Suomessa talven yli, onko teillä mitään kokemusta?

Bambu on mun mielestä tosi kaunista, olen nähnyt niitä suurina ja kauniisti vielä ulkovalaistuina.

Meillä kävi juuri kuvaaja ja toimittaja. Huisin jännää! Tuli siivottua koti ihan perusteellisesti, vähän hermoilin saanko tämän kodin johonkin malliin. Täällä ollaan vaan käännytty ja taas menty. Nyt on ihanan puhdasta ja siistiä, tosin poika tuossa jo rakentaa linnaa kaikista tyynyistä.

Mahtavaa viikonloppua, nukkukaa hyvin. ♥

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Ulkonäön kommentoiminen voi joskus olla vähän tökeröä, mutta minun on pakko sanoa mitä ajattelen. Sulle sopis todella hyvin otsatukka. Vähän tasapainottais korkeaa ostaa :) + otsis on syksyn ehdoton tukkatrendien ykkönen !

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, bambut ovat aivan ihania ja niitähän on monia eri lajikkeita. Itse satsasin viime syksynä isolla rahalla bambuihin ja koska asumme Sveitsissä en ajatellut talven olevan ongelma. Toisin kävi, kahden viikon pakkasjakso(-10) tappoi kasvit :( . Meidän bambut oli istutettu isoihin ruukkuihin enkä peittänyt niitä mitenkään. Kannattaa ehdottomasti kokeilla ja hienoa olisi jos pärjäisivät yli talven. Hyvää viikonloppua

MAYO (Ei varmistettu)

Oi kun ihania kuvia, näytät hirmu kauniilta! :)
Bambu on tosi kivan näköistä, mutta mä olen aina olettanut ettei oikein selviä talven yli Suomessa, mutta voihan se tosiaan olla. Kun tarpeeksi hyvin suojaa :)

http://mayopic.blogspot.se

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, mulla on aika usein ollut otsatukka ja aina sen jälkeen menen vannomaan, ettei ikinä enää otsista. En osaa olla sen kanssa, tuntuu siltä että ne on vaan tiellä, eikä ne asetu kauniisti koskaan. Täytyy vaan elää tämän korkean otsan kaa, vaikken mä näe sitä ihan kauheen korkeana. ;)

Vierailija, voi hitsi. Eli suojata täytyy ainakin... Yritän etsiä myös mahdollisimman aurinkoisen ja suojaisan paikan...

Mayo, kiitos paljon kehuista! Mulla on aika valtavat silmäpussit, vauva heräillä vielä öisin. Ja joo, toivotaan että bambu pärjäisi...

Vierailija (Ei varmistettu)

Kerrothan kun juttu julkaistaan.. :) Nuo bambut näyttää kyllä tosi kivoilta Bacsaceissä!
Mihin muuten menisit lauantain aamupäiväkahville Turun keskustassa? Onko joku paikka ylitse muiden?
Vinkistä kiittää tamperelainen :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, Café Art taitaa olla ihan ykkösmesta jos joku pitää valita.  Sieltä saa niin hyvää kahvia! http://www.cafeart.fi/ Joona siellä on palkittu barista!

Jatta (Ei varmistettu)

Kauniita nuo bambut noissa kangasruukuissakin on ja vieläpä siirreltävissä. Varmasti jänskä päivä ollut, kun on kuvattu kotia. Teillä on kaunista ja selkeälinjaista, niin varmasti hyviä kuvia tullut.

VIIRU (Ei varmistettu)

hei saanko kysyä mihin teidän kotia kuvattiin ja milloin se ilmestyy ja missä
kiinnostais nähdä!!!???? Varmaan tuli hyviä kuvia!!! ja onhan teillä
vaarmasti hieno koti!!!

Coco
Coco Sweet Dreams

Jatta, jännää oli. Tosin tällä kertaa kuvattiin muutamia yksityiskohtia, ei koko kotia.

Viiru, kerron sitten kun tiedän. Mahdollisesti aika piankin! :) 

form follows funktion

 

Istutin vanhan kotimme pihaan bambuja muutama vuosi sitten ja ne säilyivät hengissä ainakin ne kolme talvea, minkä siellä vielä asuimme. Tosin talvet olivat lumisia ja lumihan tunnetusti suojaa hyvin kylmältä. Bambut näyttivät aina keväällä kuolleelta ja lähtivät tosi myöhään kesällä kasvamaan, mutta sitten kun lähtivät, kasvoivat ihan kivasti, vaikkakaan ei niin paljon kun ensimmäisenä kesänä ruukussa. 
 
Istuta talveksi bambut maahan, ruukussa eivät taida selvitä hengissä. Sama operaatio on nyt meilläkin edessä, kun tänä kesänä ostin taas tänne uuteen kotiinkin bambuja, Ne ovat vaan niin ihania ja kahisevat tuulessa kivasti.
 
Onnea kokeiluun, toivottelee Tuija
 
http://muotoseuraafunktiota.blogspot.fi/

(Ei varmistettu)

Mistä tuo mustavalkoinen tyyny on?

jei, miten jännää kun omaa kotia kuvataan :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Tyyny on Ikeasta, se on tosi kiva! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Tuija, kiitos kultainen vinkeistä! Täytyy istuttaa bambut johonkin hyvään paikkaan, katsotaan miten niiden käy...

question (Ei varmistettu)

Minkä ikäinen olet? Kysyn nyt kun ensimmäisen kerran nätit kasvosi näkyvät noin hyvin. Olen ajatellut että olet n. 30 mut taidatkin olla lähempänä omaa ikääni, 41. :)

Anne

Weekdaycarnival.blogspot.com (Ei varmistettu)

Heh. Meikäläisen juurikasvu päässyt kuvaan:)) Teillä oli todella kaunis koti. Innolla odotan kun saatte uuden valmiiksi. Onnea urakkaan!
T:Riikka

Coco
Coco Sweet Dreams

Anne, no mä olen vähän alle 30. ;) Kauneusunien tarpeessa selkeesti. :D

Coco
Coco Sweet Dreams

Riikka, oli niin kiva tavata, en osannut alkuun yhtään yhdistää sinua ja blogiasi! Olet todella taitava kuvaaja ja taiteilija! Kiitos kaunis!

Kommentoi