Bloggaajat stailaajina Kampissa

Coco Sweet Dreams

Jänniä uutisia!

Olisi hirmu kivaa (ja jännää) jos tulisitte moikkaamaan minua lauantaina Kampin Gant myymälään. Olen siellä stailaamassa ja erityisen mukavaa olisi jos voisin stailata juuri sinut. Varaan sinulle tunnin stailausaikaa ja valitsen Gantin mallistosta mitä upeimmat vaatekappaleet. Olethan yhteydessä suoraan Kampin Gant myymälään ja varaa aikasi, puhelin: +358 20 754 5046, kerro samalla stailaustarpeesi ja toiveesi, vai annatko minulle ihan vapaat kädet. Mietitään kivoja asuja ja pohditaan yhdessä tyylijuttuja.

Messissä?

Lisää tietoa tapahtumasta ja muista bloggaajista löydät Kampin nettisivuilta: Bloggaajat stailaajina Kampissa.

Kommentit

Mandi (Ei varmistettu)

Moi! Mä asun täällä niin kaukana että ei oo mahdollisuuksia tulla! Mut se asia mistä aioin kertoa on että KIITOS tästä blogista! Tää blogi on sellainen hyvänmielen blogi ja saa aina hymyilemään :) Olet niin tyylikäs nainen ja sulta saa hurjasti inspiraatiota. Ja vielä sellainen seikka että olen tosiaan 17- vuotias. Vois kuvitella että luen jotain bimboblogeja mut ei, tää sun on mun lemppari. Jee kiva ku sain sanottua:) jatka samaan malliin!

T:Mandi

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei niin kiva kuulla, ihan mahtavaa, että olen saanut sut hymyilemään - samat sanat! Vaikutat ihanan positiiviselta, ethän koskaan kadota tätä. <3 

Mandi (Ei varmistettu)

Hih kiva! :) En varmasti kadota&lt;3

VIIRU (Ei varmistettu)

hei mistä olet ostanut tuon pipon? ja mikä on printrestissä kun ei pysty katsoo kuvia kuin sillain että käy kokonaan pois sivuilta ei voi näpätä aina seuraavaan kuvaan suoraan?

VIIRU (Ei varmistettu)

ei kun instagram sori

Coco
Coco Sweet Dreams

Tietsikalla kun olen yrittänyt niin ei tosiaan oikein onnistu, en tiedä yhtään mistä se johtuu. Mutta tosiaan, olen huomannut saman ja myös muidenkin instagram-tileissä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Ainiin ja pipo on ostettu Turun Bik Bok - myymälästä.

Ilona K (Ei varmistettu) http://flo-by-ilo.blogspot.fi/

Voi sääli, etten ole Suomessa viikonloppuna - lähden reissuun! :((( Olisi niin kiva kokea miltä tuntuu olla jonkun toisen stailaama :)) Uskon että sinulta se onnistuisi paremmin kun hyvin!

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi harmitus, sun täytyy siirtää reissu! ;)

Kiitos kannatuksesta. <3

Ilona K (Ei varmistettu) http://flo-by-ilo.blogspot.fi/

Siis vastaehdotus: tapahtuman järjestäjille terkkuja muodossa "tälläiset tapahtumat pitää järjestää useammin!" :))
Uskon todella että tulee aivan fantastinen tapahtuma. Suomessa on selvä alitarjonta sellaiselle, ja näy selvästi että ihmisillä on tarvetta olla välillä "sopivan turhamaisia". Olen yksi niistä ihmisistä :))

enninkengissa (Ei varmistettu) http://enninkengissa.fi

Mistä nuo kauniit korkkarit ovat?

Coco
Coco Sweet Dreams

Ne on Zarasta, suhteellisen uudet. <3

Kommentoi