Coco stailaa

Coco Sweet Dreams

Eilen oli hieno päivä. Le Follie -liikkeen herttainen omistaja Stefania kutsui minut stailaamaan mallinukeille asut. Stefania on asunut jo toistakymmentä vuotta Turussa, hän on lähtöisin Italiasta niin kuin liikkeen merkkivaatteetkin.

Vasemmalla tytöllä oli päästä varpaisiin Liu Jon vaatteita ja asusteita. Halusin rennon mutta fiksun kokonaisuuden ja mielestäni tuo beige neulebleiseri näytti mukavan rennolta mutta tyylikkäältä perinteiseen t-paitaan yhdistettynä. Farkut olivat ihan täydellisen malliset ja lahkeissa oli vielä kiva vetoketju. Oikealla tytöllä oli i Bluesin mekko, joka henki ihanaa 50-lukua ja Liu Jon musta bleiseri harteilla ja saman merkin"statement" kaulakoru. Keskellä oleva tyttö olen siis minä... hehheh. :)

Italialainen Liu Jo on jo tunnettu merkki muualla Euroopassa, etenkin kotimaassaan Italiassa. Itselleni vielä melkoisen uusi tuttavuus. Pidin paljon merkin klassisista vaatteista ja jokaisessa vaatteessa oli kuitenkin jokin kiva yksityiskohta, kuten korkokenkien koroissa pieni kultainen laatta.

Asuista tuli todella oman näköiseni eli sellaiset jotka voisin ihan koska vaan itsekkin pukea. Kun nuket vietiin näyteikkunaan, minua alkoi ihan jännittämään, kun huomasin että ohikulkijat tulivat katsomaan vaatteita, mun tyttöjä. :)

Noi mun tytöt ovat noin pari viikkoa näyteikkunassa ja niitä voi mennä ihastelemaan Le Follieen, Yliopistonkatu 24.

Kommentit

X

Ihania kuvia ja kivaa nähdä sinua stailaamassa ;-)

Freesin oloinen neule sinulla, onko mistä? (ihan näin muina naisina kyselen...hihhii)

K All I ever wanted is here-blogista (Ei varmistettu)

Että minä haluaisin tuon vasemman puolimmaisen nuken neulebleiserin; ihana! Saisikohan tuota mistään?
Itse kun nyt olen etsinyt tietynlaisia kaulakoruja viime aikoina, huomio kiinnittyi heti tuohon stailauksessa käyttämääsi koruun ja sinunkin omaan koruusi. Kauniit ja sopisivat minun koruvalikoimaani oikein hyvin!

IMAGE (Ei varmistettu)

Ihana homma... Visualistin uraa vain opiskelemaan. ;) Näyte-ikkunoiden laittaminen on parasta, ja kummasti ihmiset niistä ideoita hakee, vaikka ideat ovatkin kovin nettiin siirtyneet. :(

Terkuin:

IMAGE :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi kivaan hommaan olet paassyt:) ps. toivon juttua ristiaisista:) Omatkin tulossa joten ideat ovat tervetulleita. t.kalamuija

Coco - tyyliset asut, ihastuttavat.

Mallinukkejen punaiset huulet pisti heti silmään, enpä ole aiemmin nähnytkään, aika kivannäköiset :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Blogisi on ihana, olisiko tätä mahdollista saada Blogilistalle kuten Indiedaysin aikoinakin oli? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, blogilista löytyy tuosta sivupalkista. http://www.blogilista.fi/blogi/coco-sweet-dreams/79421 :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Coco.

Olen seurannut jonkin aikaa blogiasi ja selailen usein vanhoja postauksiasi. Ethän sulje vanhaa blogiasi vai onko mahdollista, että vanhat jutut tulevat tähän uuteen pohjaan? Blogisi on mielettömän inspiroiva ja kaunis, yksi suosikeistani :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa, mun vanha blogi siirtyy wordpress.comiin, kunhan olen saanut kaikki postaukset siirrettyä. Nyt on jokin tekninen ongelma... Laitan blogini arkiston tuohon sivupalkkiin kun siirto on kunnossa. Eli ei huolta! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

K, se neulebleiseri on ihana! Noita on ainakin täällä Turussa, ehkä voisit ottaa liikkeeseen yhteyttä ja tiedustella jos voisit tilata postin kautta? Neuleen merkki on Liu Jo. :)

Kommentoi