Cocoismit

Coco Sweet Dreams

 

Tässä pari omaa semikevyttä elämänohjetta tähän keskiviikkoiltaan, s'il vous plaït:

1. Vähemmän on aina enemmän. Keep it simple girl! Ja suuremmassa mittakaavassa ajateltuna, elämä itsessään on tosi yksinkertaista, me teemme siitä vain joskus ihan hiton monimutkaista. Muistutan itseäni tästä liki päivittäin.

2. Siirrä ylitsepääsemätön homma seuraavaan päivään, mutta muista myös tehdä se seuraavana päivänä! Siivoton koti olkoon siivoton, himmennä valaistusta, laita luksustuoksukynttilä palamaan ja kuuntele musiikkia. Tanssiakin saa.

3. Jääkaapista on hyvä löytyä aina shampanjaa ja vahvaa juustoa. Juhlallisen maljan paikka tulee monesti yllättäen. Vahva ja kypsynyt juusto taas maistuu parhaimmalta, älä tuhlaa rahojasi mihinkään muuhun. Vaadi vain parasta kaikessa!

4. Tanssiminen yksin kotona, ystävien tai lasten kanssa vie aina arkiset huolet mennessään. Shake it off baby!

5. Jutustelu lasten kanssa rentouttaa ja heiltä saa voimaa. Voi sitä lasten elämänpaloa, riemua ja positiivisuutta! Pidä lapsenmielisyys mukana läpi elämän.

6. Älä säästele niitä tuoksukynttilöitäsi, palamaan vaan! Ja juo maitoa kalliista kristallilaseista ja käytä kangasservettejä niin kuin hienoissa ravintoloissa tehdään. Sillä eihän sitä koskaan tiedä mitä huominen tuo tullessaan. Tee eksluusivisia asioita erityisesti kurjimmilta tuntuvina päivinä. Pukeudu kauniisti itsesi vuoksi.

7. Muista, että illalla asiat saattavat tuntua ylitsepääsemättömiltä, mutta ei yötä ilman aamua. Do not believe all the things you tell yourself late at night.

8. Vaali hetkiä. Tee elämästäsi suuri seikkailu, koska sitähän se on. Sekoile vähän.

9. Nuku hyvin. Herää ajoissa, se voittaa aina kiireessä lähtijän.

10. Lue toisinaan vain ja ainoastaan ne positiivisten otsikoiden alta löytyvät uutiset.

11. Ilahduta ja huomioi muita. Piristä ihan random-asioilla. Itse tulen näistä niin kovin hyvälle mielelle, kun annan hyvän kiertää. Mutta muista myös se, ettei kiltteyttäsi saa kukaan käyttää hyväkseen.

 

 x

Kommentit

Rakkaudella, Hannele (Ei varmistettu) http://www.rakkaudellahannele.fi

Hyviä hennaismejä! Allekirjoitan ne myös – etenkin sen ettei hyviä astioita kannata säästellä :).

<3 Hannele
http://www.rakkaudellahannele.fi

Coco
Coco Sweet Dreams

:) kiitos kaunis! 

MariaanaS (Ei varmistettu)

Ah, niin totta joka sana! Etenkin "enemmän on vähemmän" -periaatteen soveltaminen sekä yksityiskohdissa (vaatteet / huonekalut / tavarat, kiitos Konmarin) että kokonaisvaltaisemmin elämässä on todella saanut aikaan ihmeitä.

Timanttisia ajatuksia ja cocoismejä, voi kun kaikki lukis ja sisäistäis nää!

<3

M.
Avec Mari

Ihania cocoismejä!

ALin (Ei varmistettu)

Ihania muistutuksia meille kiireisille! :)

Mutta onpas sinun blogista tullut kaupallinen. Yhteistyötä yhteistyön perään. Tuote-esittelyt kyllä toteutettu hyvin ja tyylikkäästi, mutta vähän persoonattomilta mainosteluilta tuntuvat jotkut jutut.

Kiitos silti kauniista blogista!

korhoanna
Kaunis arki

Ihania elämänohjeita, jäi mieleen <3

Tuoksukynttilät. Todellakin tuoksukynttilät! Pidän niin kovasti niistä. Ja tuolla ne ovat. Kauniisti rasiassa. Ja joka kerta, kun ystävällä on Party Lite -kutsut, niin innostun ostamaan niitä lisää. Tänään saa takan reunuksella tuoksua kahvilta. Ja ehkäpä huomenna kookokselta.

Kiitos ajatuksestasi. 

Tyttönen (Ei varmistettu)

Osa hyviä, osa korneja :D "Pidä aina jääkaapissa shampanjaa ja juustoja" - hei daa!

Kommentoi