Créme De La Creme

Coco Sweet Dreams

Raikkaasta kollaasista löytyy aika jymy-juttuja, jotka inspiroivat minua nyt syksyllä.

Ihan ensimmäisenä haluan kertoa että tuossa keskellä on meidän tuleva lattia, siitä lisää sitten myöhemmin, mutta tuossa se nyt on. Ihana. Etten sanois.

Olen jo pitkään ihaillut Zoe Karssenin rentoja paitoja. Itse pidän paljon rennoista topeista ja yhdistän ne rennon jakun kanssa, kuten tässä postauksessa. Ajattelin tilata itselleni tuon topin täältä.

Sit tuolijuttuja. Olen vähän tuuliviiri noiden tuolien kanssa, mutta taas aika ihana löytyi Kartellilta; Audrey tuoli. Kauniin yksinkertaiset ja se on hyvä juttu.

Mitäs muuta, no kukkia. Muhkeat hortensiat ovat aina hyvä valinta ja nyt syksyllä ostan paljon kukkia kotia piristämään.

 

Tämä postaus sisältää mainoslinkin.

Kommentit

Lola / sädehtien (Ei varmistettu) http://sadehtien.blogspot.fi

Hei oletko koskaan huomannut yhdennäköisyyttäsi Stina Aueriin? Minusta teissä on paljon samaa näköä. Taidat vain olla nuorempi :) Ja sorry kovasti, kommentti ei oikein liity postaukseen ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Lola, enpä ole tullut ajatelleeksi... Omistan ainakin paljon pikkuisemmat huulet. ;)

Saritäällä (Ei varmistettu)

Zoe Karssenin paitoja oli tänään Outnetissa. Tilasin itselleni yhden Love-paidan. Creme de la Creme mulla on jo.

Pippa (Ei varmistettu)

Lattia näyttää ihanalta!

Outnetin Karsseneista ajattelin minäkin vinkata. Tosin, oman collaripaitani laatuun olen ollut vähän pettynyt. Onhan se rento ja ihanan pehmeä, mutta meni todella nopeasti kulahtaneen ja nyppyisen näköiseksi, heti ekan pesun jälkeen.

Dalia (Ei varmistettu)

Mun on pakko myös mainita että Karssenin collarin laatuun olen todella pettynyt. Pari kertaa pesty ja näyttää jo kotipaidalta.

Coco
Coco Sweet Dreams

Sari, kiitos vinkistä. Nellyssä on enää L-koko jäljellä.

Pippa, no voi höh. Mä ennätin jo tilaamaan tuon topin, katsotaan miten sen käy. Tylsää noi laatujutut, luulisi tuolla hinnalla saavan laadukasta kangasta.

Dalia, höh. Katsotaan millainen laatu on tuolla topilla...

Vierailija (Ei varmistettu)

Nätti laminaatti. Saako udella mistä kyseinen on hankittu?

Bella/Casadibella (Ei varmistettu) http://casadibella.blogspot.fi

Juuri samaa tekstiä katselin toissapäivänä.. oikeastaan sitä collegepaita-versiota mutta toppikin toimii! :)

S. (Ei varmistettu)

Oisko kalaruotokuvio tammisena sopinut myös hyvin aikakautenne taloon? Tuo parketti on jotenkin niin tätä nykypäivää, ei mitenkään ajaton...

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, upofloorin. Esittelen sen sitten tarkemmin kun saadaan se tilattua ja päästään asentamaan...

Bella, se gollege on kans nätti! :)

S, mä päädyin tuohon perinteiseen tammiseen, mielestäni kalanruoto sopii enemmän himpun vanhempiin kohteisiin, about 50-luvun koteihin. Mielestäni vaalea tammiparketti on hyvin ajaton valinta. :) Miksi tuo ei ole sun mielestä ajaton, olisi kiva kuulla. :)

S. (Ei varmistettu)

Kyllä kalaruotokuviota tai ruutua käytettiin myös 70-luvulla laadukkaissa, isoissa taloissa, Hesassa näkee ainakin edelleen paljon kun ne on älytty hoitaa hyvin ja säilyttää, samalla kun tammiovet ja katotkin (siinä vois jollekin olla liikaa tammea mut ei mulle, se on kovin kodikasta&iätöntä valkoisten seinien kanssa;)) Näen nuo sinällään tosi kauniit harjatut vaaleat lankkuparketit selkeästi sellaisina joista muutaman vuoden päästä näkee että ai ne oli niitä kun laitettiin siinä 2010-luvun taitteessa. Mut toki jokainen makunsa mukaan. :) Malttamattomasti odottelen jo teidän talosta valmistuneen remontin esittelyä.

(Ei varmistettu)

Valkotammikuvio/ko??
Meillä sellaista ja tuo näyttää kovin samalta. Pitkään etsin sopivaa ja nyt joka päivä tyytyväisenä katselen ihanaa lattiaani..
Me Like! :)

Hantta (Ei varmistettu)

Huh...aikamoiset näkymät kun avaa blogisi...toinen toistaan muhkeampia tissejä joka puolella ja yläosan filmi kuin jostain erotiikkaelokuvasta... :D :D :D Noi henkkamaukan mainokset on kyllä varmaan enemmän miesten makuun kuin naisten.....uuuuuh, ehkä jo vähän ahdistavaa?!? Postaus kiva, lattia tosi jees! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

S, oih, kuulostaa kauniilta. Meidän koti on sellainen ettei kalanruoto mun mielestä oikein sopinut sinne, olohuone yhdistyy takkahuoneeseen ja takkahuone eteiseen, joten takkahuoneeseen ja eteiseen pitää tulla laattaa ja jotenkin se ois ollut liian levoton kalanruodon kanssa. Me tykätään paljon tuosta perus tammiparketista, se on ihanan vaalea.

vierailija, joo, valkomattalakattu muistaakseni. Täytyy viel tarkistaa. :)

Hantta, meikkis ei ees huomannut ennen kuin sanoit. Ne komeilee vaan tuolla ylhäällä... :) thanks!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Coco,

Juuri eilen valittiin kesäpaikan lattiaksi melko samanlainen ( Tarkett grey beige) laminaatti. Remontin keskeltä hyvää viikonloppua!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Coco,

Juuri eilen valittiin kesäpaikan lattiaksi melko samanlainen ( Tarkett grey beige) laminaatti. Remontin keskeltä hyvää viikonloppua!

Kommentoi