Designvarasto

Kaupallinen yhteistyö: Skanno

Mietin juuri eräänä päivänä miten sisustustrendit muuttuvat vuosi vuodelta. Muistan vahvasti miltä” kodin tuli näyttää” kymmenisen vuotta sitten. Ehkä tälläiset ”kaikilla on samat jutut” ovat vielä vahvistuneet sosiaalisen median myötä. Enää ei tarvitse lähteä ruotsinlaivalla Tukholmaan katselemaan sikäläisiä tyylilyylejä. Sen kun avaa somen ja selaa sieltä.

Itse en suosi välttämättä uusimpia trendejä vaikka rakastankin seurata niitä. Pyrin siihen, että sisustus on ennen kaikkea ajaton. Nyt pinnalla on onneksi klassikot, veistokselliset muodot ja luonnolliset materiaalit. Juuri sitä omaa tyyliä!

Ostan usein asioita harkiten. Selaan kauppojen kaikenlaiset löytönurkat, alennukset ja ystävämyynnit. Olen löytänyt muun muassa ruokapöydän tuolit tällä tavalla. Minusta on myös ihana itse suunnitella ja toteuttaa. Skanno on hiljattain lanseerannut mallikappaleiden verkkokaupan: Designvaraston, jonka valikoima päivittyy 1-2 kuukauden välein.  Liittymällä heidän postituslistalleen olet ajantasalla kaikista näistä ensimmäisten joukossa.

Rakastan kollaaseja ja keräsin tähän muutaman suosikin, joilla haluaisin täydentää olohuonetta. Meidän koti tulee kokemaan lähitulevaisuudessa suuriakin muutoksia ja tilat tulevat muuttamaan muotoaan. Säilytystilaa tulee runsaasti, kunhan suunnitelmat on lyöty lukkoon ja tarjouspyynnöt saatu eteenpäin. Ihana kevät ja uudistumisen ihana tunne. En halua mitään liian trendikästä vaan kestävää ja ajatonta, juuri sellaista mitä Skanno tarjoaa.

Designvarastosta lähtisin etsimään sohvaa tai jotain näyttävää esinettä tai valaisinta. Erikoista tuolia, eli emännäntuolia ruokapöydän päähän – sellaista kaipaan.

Minua viehättää nyt ja aina valkoisen ja teräksen yhdistelmä, katsokaa kuinka kaunis tämäkin pöytä on!

Tälläisten lempiasioiden listaaminen auttaa hahmottamaan sitä omaa tyyliä. Löysitkö sinä näistä oman suosikkisi? 

Tästä pääset selaamaan Skannon Designvarastoa, siellä on vaikka mitä ihanaa!

koti sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *