DIY paperipussi & macarons

Coco Sweet Dreams

Tässä pari pientä vinkkiä mitä viedä ystävälle.

Taidan sittenkin olla astetta innokkaampi askartelija, pyöräytin tänään pienet paperipussit tällä tavalla. Näitä oli yllättävän helppoa tehdä, teippiä ja pakkauspaperia vaan kehiin. Pienestä 14x14 kokoisesta palasesta kaikki lähtee. Sitten vaan taittelemaan ja teippailemaan:

 

Helposta ja vaivattomasta jatketaan. Yhteistyössä Kungsörnenin kanssa duunasin ensimmäistä kertaa ITSE macaronseja. Hyvä idis muuten myös kevään juhlapöytään.

Olen kuullut, että macaronseja on tosi vaikeaa tehdä, jopa kokeneen kotikokin. Tälläisenä säätäjänä en ole todellakaan moiseen ryhtynyt ennen tätä kokeilua. Kungsörnenin Macaronseihin lisätään vain vesi - vatkataan, laitetaan uuniin ja valmistetaan täyte, johon lisätään voi ja tilkka maitoa. Todella piece of cake

Kaupassa olen aika tarkka macaronsejen täytteiden kanssa, enkä kelpuuta mitä tahansa. Paketin täyte oli kovin mieleeni. Keksin vielä käyttää kunnon kirnuvoita tavallisen voin sijaan, kirnuvoin pieni suolainen vivahde ja maukkaus on mieleeni.

Ystävälleni vein oman pihan kukkia, kuohuviiniä ja näitä leivoksia - vastustamaton yhdistelmä ja vaivaton valmistaa. Aika söpö vieminen.


Kungsörnenin macaron-leivonta-ainekset tulevat myyntiin suklaan- ja mansikanmakuisina. Tykkään!

/diy mini paper sacks, flowers from the garden and srawberry macarons. Life is good!

Kommentoi