Dream Wonder Nude, part 2

Coco Sweet Dreams

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Maybelline

Maybelline from Coco on Vimeo.

Hellurei!

Nyt jännittää! Puhun ensimmäistä kertaa videolla - olen hyvin kriittinen itselleni, mielestäni kuulostan ylpeältä 5-vuotiaalta pikkuvanhalta tytöltä. Noh, kaipa se harjoitus tekee äänestäkin vähän vahvemman ja coolimman. Saa nähä.

Yhteistyössä Maybellinen kanssa tutustuin siis heidän uuteen Dream Wonder Nude meikkivoiteeseen. Pidän todella paljon voiteen koostumuksesta, kuten videoltakin näkee se levittyy äärimäisen hyvin ja sävy 30 on minulle se parhain.

Toivottavasti video puhuu puolestaan ja saatte siitä selkoa. Jännitti hirmuisesti olla äänessä!

Videon lisäksi kivoja uutisia teille lukijoille! Viisi onnekasta voittaa Maybelline New York Dream –tuotepaketin, joka sisältää:
Dream Wonder Nude -meikkivoide (2 sävyä: 010 Ivoire and 022 Natural Beige), Dream Lumi Touch -peitevoide, sävy 02 Nude, Dream Sun Bronze Powder –aurinkopuuteri, sävy 01. Setin arvo n. 51 €.

”Mitä ominaisuuksia pidät tärkeänä meikkivoidetta valitessasi?”
Kerro kommenttikentässä, miten loihdit täydellisen mutta silti luonnollisen näköisen ihon ja voita tuotepaketti!

Osallistumisaikaa perjantaihin 6.3 asti. Lykka till kisaan!

Kommentit

Jeba
Tuuliajolla

Tosi kiva video! :))

Riittale (Ei varmistettu)

Meikkivoiteen tulee olla ohut, mutta kuitenkin peittävä.

Aisha J
Aisha

Voi kun oli kiva video! Ja kuulostit hyvältä myös :) En voinut olla nauramatta kommentillesi, että kuulostat mielestäsi 5-vuotiaalta tytöltä- minulla on sama kriisi oman ääneni kanssa :D Rohkaisevaa, etten ole yksin hassun ongelmani kanssa..

Hyvä levittyvyys ja keveys on meikkivoiteelle ehdoton, en tykkää pakkelimaisesta jäljestä.

Toivottavasti teet lisää videoita jatkossakin!

SiniAnna (Ei varmistettu)

Tykkään luonnollisesta meikkipohjasta, joten ihon hyvä kunto on tärkeää! Ihon huolellinen kosteutus sisäisesti vettä juomalla ja ulkoisesti käyttämällä sopivaa kosteusvoidetta, sekä syömällä hyviä rasvoja, takaa kuulaan, hyvän ihon. Pohjustustuote on ehdoton (itse pidän Bare Mineralsin primeristä), päälle ohut ja valoa heijastava meikkivoide Beauty Blenderillä (YSL Teint Eclat on uusi suosikkini), hieman valokynää ja irtopuuteria vain kevyesti T-alueelle.

Helyli (Ei varmistettu)

Tästä tuotteesta on NIIN paljon kuultu.. pakko varmaan testata!
Kevyt, mutta peittävä, järkihintainen, mutta laadukas - helpot vaatimukset toteuttaa?! ;)
p.s Videot on kivoja

eveliinasimula@hotmail.com (Ei varmistettu)

Aivan ihana video! Piti katsoa kaks kertaa heti ja taidan katsoa taas :D mä en tällä hetkellä käytä meikkivoidetta koska kaikista tulee niin pakkeli-olo. Etsinnässä siis kuulas ja kevyt meikkivoide joka kuitenkin tasoittais ja pysyis paremmin ku pelkkä sävyttävä päivävoide!

sonjap (Ei varmistettu)

Meikkivoiteen täytyy olla peittävä, mutta silti kevyt iholla. Luonnollinen meikki on minulla jokapäiväinen, kevyt meikki. Kuultava iho ja sopivasti ehostetut silmät (ja huulet, yleensä) näyttävät luonnollisilta. Liian paksu kerros paksua meikkivoidetta vanhentaa ja näyttää luonnottomalta. Tämän uuden meikkivoiteen tulen ehdottomasti testaamaan! Ps. Video ei kuulostanut pikkulapselta lainkaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kauniinkuuloista videota ja niin ammattimaista, ainakin minun mielestäni. Tosi kiva! :) -Jatta

Lartsa (Ei varmistettu)

Hei toihan on tosi kiva video! :) mun mielestä meikkivoiteen pitää olla kevyt, kuulas eli ei liian matta, helposti levittyvä ja sopivasti peittävä.

annaandandyathome
A&A at HoMe

Oi että, olipa söpö video! Sulla on oikein miellyttävä ääni :) 

A.K. (Ei varmistettu)

Ehdottomasti luonnollisuus ja pitkäkestoisuus. :) Myös mahdollisuus parannella meikkiä päivän aikana, niin että luonnollisuus säilyy on tärkeää.

Ps. Ihana video! :)

JenJen (Ei varmistettu)

Toivon meikkivoiteen olevan helposti levittyvä, kevyt mutta peittävä ja ihon väriä tasoittava. Luonnollisuus ehdotonta! :) Ja video, oikein todella miellyttävä - lisää vaan näitä siis ;)

tuuleve (Ei varmistettu)

Täydellinen meikkivoide on tarpeeksi peittävä ja lopputuloksena luonnollinen, hehkuva iho.
Video oli oikein miellyttävä! :)

Femma (Ei varmistettu)

Mun meikkivoiteen tulee olla täydellinen :-D sen pitää peittää olematta kuitenkaan liian pakkelimainen. Sen tulee olla helppo levittää, mutta ei liian juoksevaa. Sen tulee tehdä ihostani täydellisen näköisen, mutta ei viedä pois kiiltoa. Sen täytyy tuoda luonnollista hohtoa tekemättä kuitenkaan ihostani hikisen oloista. Tähän mennessä noi kriteerit on täyttäny No.7:ltä löytynyt meikkivoide, mutta muutamia uutuuksia on viime aikoina tullu, mukaan lukien tää Maybelinen, joita ajattelin testailla!

ElizabethRinne
Fashion Poetry

Ihana video ja ihana sinä! <3 Oli mukava saada ääni näille kirjoituksillesi! 

AMPP77 (Ei varmistettu)

Pidän tärkeimpinä ominaisuuksina luonnollisen meikin aikaansaamiseksi meikkivoiteen kestävyyttä ja sopivaa peittävyysastetta. Meikkivoiteessa pitää olla myös jonkinlaista hehkua, joka antaa iholle terveen ilmeen. Sävyn sopivuus sekä ihon tuntuma (hengittävyys) vaikuttavat myös olennaisesti valintaani. Kaunis ja kestävä lopputulos siis ratkaisee! ;)

nellies (Ei varmistettu)

Ihana video!! Kauniisti tehty ja todella sinun näköisesi! Tuota meikkivoidetta voisinkin seuraavaksi testata, luonnollinen look on mieleeni!

Vierailija (Ei varmistettu)

Meikkivoide on tärkein luonnollisen meikin tekemisessä! Tykkään että meikkivoide piilottaa ihon virheet mutta on kuitenkin kevyt ja luo iholle kauniin hehkun. Kaikkeen se hyvä meikkivoide pystyykin :) Kiitos äänenkäytöstä videolla, se oli fantsua!

MinnaLiisa (Ei varmistettu)

No joo, ehkä more action and less talking ;)ELARCO

Nettee (Ei varmistettu)

Meikkivoiteessani tärkeintä on se keveys, mutta myös peittävyys :) Tällä hetkellä käytän Lumenen CC-voidetta, mutta haluaisin löytää jonkun uuden ja tämä meikkivoide vaikuttaa lupaavalta. Niin ja ihana video! :)

S.H (Ei varmistettu)

Täydellisen ja luonnollisen meikkipohjan saan, kun levitän meikkivoiteen hyvin ohuelti hyvin kosteutetulle iholle. Tarpeen mukaan saatan lisäksi ohentaa meikkivoidetta tipalla kosteusvoidetta ja annan pohjan kuivahtaa ennen muun meikin lisäämistä.

Roosamaria (Ei varmistettu)

Osallistun! Ja minulle tärkeintä on kuulas meikkipohja joka ei näytä liian pakkelimaiselta mutta silti peittää pienet virheet! Yleensä levitän kevyen kerroksen kosteusvoidetta meikkivoiteen alle ja toimii hyvin minulla :)

sINIm (Ei varmistettu)

Kevyt (mahdollisimman huomaamaton), mutta peittävä. Tarttisinkin juuri uuden meikkivoiteen entisen vedellessä viimeisiään :)

Vilemi (Ei varmistettu)

Meikkivoiteen tulee olla kevyt ja helposti levittyvä. Sellainen, jota käyttäessä tuntuu ettei olisi meikkiä lainkaan!

Myymeri (Ei varmistettu)

Tykkään, että meikkivoiteeni on mahdollisimman kevyt ja kuulas, mutta kuitenkin peittävä. Suosikkini on tällä hetkellä Lancome Teint Miracle, mutta kesäksi kaipaisin ehkä jotain vielä heleyttävämpää.

Ninuska (Ei varmistettu) http://classyxl.blogspot.fi

Oman meikkivoiteeni täytyy olla kevyt ja mahdollisesti hoitava. Kuiva ihoni kiittää &lt;3

Ellen (Ei varmistettu)

Kunhan iho on kosteutettu niin pääsee jo pitkälle. Sitten vaan pikkasen ohutta meikkivoidetta,ettei tunnu raskaalta. Päivän mittaan voi lisäillä peitevoidetta.

SiniMini (Ei varmistettu)

Meikkivoiteen tulee olla kevyt ja heleyttävä, ei pakkelimainen, kuin meikkiä ei olisi lainkaan. Alle ehdottomasti primer, niin lopputulos on tasaisempi ja kestävämpi.

Heke (Ei varmistettu)

Toivon meikkivoiteeltani peittävyyttä, mutta luonnollisuutta!

Carou (Ei varmistettu)

Kiva video! Meikkivoiteen tulee olla kevyt, kuulas ja luonnollinen mutta silti tarpeeksi peittävä. Kyseinen meikkivoide vaikuttaa oikein lupaavalta, olisi kiva päästä sitä testailemaan. Ihanaa kevättä myös sinulle! :)

Lena (Ei varmistettu)

Kunnon peittävyys on tärkeää, mutta yhtä tärkeää on luonnollisuus ja valoaheijastavuus. Kunnon kosteutus on tietysti plussaa!

Sallero (Ei varmistettu)

Meikkivoiteen pitää olla kevyen tuntoinen iholla, mutta silti suhteellisen peittävä. Tykkään, että lopputulos on kuulas ja hehkuva, mattapintainen iho ei mielestäni näytä yhtä luonnolliselta ja kauniilta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voih...ei ole vinkkejä joita jakoon laittaa, kun niin harvakseltaan tulee meikattua muuta kuin silmät. Haluaisin kuitenkin kovasti oppia tekemään simppelin ja huolitellun "koko naaman" meikin...!

SAMP (Ei varmistettu)

Haluan, että meikkivoide tuntuu iholla höyhenenkevyeltä, mutta että se kuitenkin antaisi tasaisuutta ja tervettä hehkua iholleni. Kestävyys plussaa tietysti :)

ebatsi (Ei varmistettu)

Uuh söpö video ja kiva kuulla ääni blogin takana! :) Itsellen tärkeää meikkivoiteessa on keveys, kuulaus ja hyvä levittyvyys. Levitän voiteen aina sormilla, enkä jaksa käyttää siihen paljon aikaa. Aurinkopuuteria en käytä, mutta nyt alkoi houkutella!

Innooni (Ei varmistettu)

Mahdollisimman kevyt mutta hieman peittävä koostumus. Täydellisen ja luonnollisen näköisen meikin lähtökohta on ihon heleytys pienellä määrällä meikkiä.

Voipulla (Ei varmistettu)

Hyviä vinkkejä ei ole antaa, koska kauniin pohjan tekeminen on mulle meikkaamisessa vaikeinta! Iho on huono ja siinä on joka puolella peitettävää, mutta paksu kerros mattapintaista meikkivoidetta ja puuteri päällä tekevät ihosta vanhan ja samean näköisen. Olen koittanut korjata tilannetta meikkivoiteen kanssa käytettävällä erillisellä shimmerillä, mutta jotain uutta ois kyllä hyvä kokeilla! :)

Kopiopaperinaama (Ei varmistettu)

Ehdottomasti tärkein ominaisuus on se, että löytyy tarpeeksi vaalea sävy lähes valkoiselle iholleni.

inspirations (Ei varmistettu) http://favouriteinspirations.blogspot.fi

Hei! Kiva arvonta! Meikkaan ihoni aina nopeasti ja perinteisesti; hieman valokynää/vaaleaa pigmenttiä silmien alle tummiin kohtiin, nenään ja otsaan hieman huokosia tasoittavaa ja koko kasvoille ohuelti meikkivoidetta ja puuteria, sipaisut vielä poskipunaa ja aurinkouuteria. Ja sävy tietty vuodenajan eli oman ihon sävyn mukaan. Yritän jaksaa/ehtiä meikata aina, myös ihon suojauksen takia, varsinkin pakkasella ja tuulisella.

AR (Ei varmistettu)

Hyvä meikkivoide on kevyt mutta tarpeeksi peittävä, lopputulos ei saa näyttää pakkeloidulta. Meikkivoiteen pitää pysyä kasvoilla aamusta iltaan.

PäiviPii (Ei varmistettu)

Peittävä, mutta kevyt ja huomaamaton, kestävä.

ewi (Ei varmistettu)

Mulla on tällä hetkellä vaikeuksia hyvän meikkipohjan kanssa. Huomaan, että vuosia käyttämäni meikkivoidepuuteri on alkanut näyttää pakkelimaiselta, ja kaipaan jotain freesimpää. Mutta se helppous viehättää edelleen, sudilla levittäessä pääsee niin helpolla :)

Kiva video, turhaan jännäät :)

miramaria (Ei varmistettu)

Helposti levittyvä ja luonnollisen näköinen. Olen vuosia jumittanut saman meikkivoiteen kanssa. Pitäisi rohkeesti kokeilla jotain uutta:)

magda (Ei varmistettu)

Minulle tärkeintä meikkivoiteessa on se, että voide on riittävän kosteuttavaa ja ohutta. En halua kasvoilleni pölisevää lankkikerrosta, joka saa ihon näyttämään kuivalta ja vanhalta. Nyt peukut pystyyn ja onnenpotkua odottamaan! :)

Laurav (Ei varmistettu)

Tärkeimmät ominaisuudet itselleni ovat ehdottomasti ne että meikkivoide antaa luonnollisen lopputuloksen ja että se kestää kokopäivän kasvoilla. Talvisin täydellisen meikkivoiteen löytäminen on todella haastavaa kun iho on niin kuiva ja jokaista uutuutta ei viitsisi kaupasta kiikuttaa kotia. Monesti käykin niin että taistelen kaapista löytyvillä ja kiroan naamaani lähestulkoon päivittäin.

Ihana ja piristävä video! :))

Kkkkk (Ei varmistettu)

Minulle hyvän meikkipohjan tulee olla miltei huomaamaton, tasoittaen ihon sävyä olematta pakkelimainen. Oma iho saa kuultaa kivasti läpi. :) Olenkin löytänyt kivan tuotteen , Christian Diorin hydra Life BB-voiteen. Yksi ja sama pumppupullokorkkinen(ei pääse pöpöjä)tuubi on kestänyt miltei2.5 vuotta päivittäisessä käytössä! Tuubi alkaa olla aika lopussa, ja olen miettinyt uuden meikkipohjan hankintaa. Dioriin päätyisin mieluusti, ainut miinus on hinta. Siksi tämä postaus kiinnostaa.
Mukavaa kevättä.
Katja

piupau (Ei varmistettu)

Tärkeintä on ekanakin se, ettei tuote ole liian paksu tai lopputulos liian puuteroitu. Mitä kevyempi ja liukuvampi meikkivoide, sen parempi. Mielestäni myös kosteusvoiteen levittäminen alle on tärkeää, primereistä en niin perusta mutta kosteusvoidekin itsessään jo antaa tasaisemman pohjan levitykselle.

Kiva video, ehdottomasti vaan lisää vastaavia! :)

Saza (Ei varmistettu)

Meikkivoiteen pitää olla unelmankevyt, helposti levittyvä ja silti suhteellisen peittävä ja kestävä. Mielellään myös parabeeniton ja sopivasti kosteuttava. Näitä tuotteita olisi mukava kokeilla, talven harmaannuttamiin kasvoihin tarvitsisi jo uutta hehkua näin kevättalvella!

Ripstillikka (Ei varmistettu)

Haluaisin, että meikkivoide on peittävä ja lopputulos on huoliteltu mutta luonnollinen. Jotenkin en vain ole onnistunut löytämään mieleistä. En halua olla paklatun näköinen, mutta keveät meikkivoiteet ovat mielestäni liiankin keveitä ja ihon virheet näkyvät liikaa. Siksipä olenkin usein ilman meikkivoidetta :)

sumppo (Ei varmistettu)

Tärkeintä on peittävyys ja mattaefekti. Levitän meikkivoiteen kasvoilleni bb-voidesiveltimellä.
suvi.lahdemaki@gmail.com

Pages

Kommentoi