Energinen tyttö löysi lampun

Coco Sweet Dreams

Tänään oli ihanan pirteä päivä - johtunee siitä että aloitin taas juoksulenkit. Urheilu tekee niin hyvää, sillä on selkeesti suuri vaikutus ihmisen vireystilaan. Juteltiin lenkkipolulla mun siskon kanssa että pitkän juoksulenkin jälkeen ei ees tee mieli syödä mitään raskasta vaan mieluiten jotain raikasta hedelmää. Mun poju diggailee myös paljon hedelmistä, tänään me herkuteltiin niillä ja juteltiin niitä näitä. Kysyin muun muassa et mikä hän haluaa olla isona. Vastaus: Lokki! Ok.

Anyway, siis tulin teille esittelemään uuden valaisimen. Löysin Ottomaanin loppuunmyynnistä Kartellin E-kattovalaisimen, se on ihan pikkuruinen joten sopi hyvin meidän pienimmän huoneeseen.

Nyt jänskäilee saadaanko jo perjantaina avaimet uuteen kotiin. Ostin vähän uusia ihania sisustuslehtiä, meen ajoissa sänkyyn katselemaan kauniita kuvia.

Hyviä unia!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiva valaisin. Esittele koko huone :). A

Jatta (Ei varmistettu)

Kaunis sekä tyylikäs valaisin kertakaikkiaan ja juurikin tyyliäsi! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

A, hmm. Ei vauvan huoneessa ole mitään ihmeellistä. Siellä täällä tauluja - tässä vuokrakodissa on kaikki seinät täpötäynnä taulukoukkuja. :) Valkoinen pinnasänky ja valkoinen lipasto, that`s it. En oiken jaksa sisustaa mitenkään valiaikaista huonetta - sen kummemmin.

Tulevan kodin vauvanhuoneeseen haluan panostaa, voisin tehdä siitä jonkin inspispostauksen.

Jatta, kiitos kaunis! Pelkään että innostun liikaa vain Kartellin jutuista ja pian meillä on sellainen muovinen koti?! ;)

Nasu (Ei varmistettu)

Kiitos kun vinkkasit Ottomaanin loppuunmyynnistä. Kävin nappaamassa sieltä meille eteiseen jakkaran, josta olin haaveillut jo pidempään. Mukaan toki tarttui jotain muutakin pientä. Tosi harmi, että Ottomaani lopettaa ainakin tuossa paikalla :( Sieltä on tullut ostettua huonekalu jos toinenkin.

Hilla (Ei varmistettu)

Ihana pikku lamppu ;)) Ottomaani oli kiva "putiikki" käydä kun samalla kävi ravintola Paniinissa lounaalla. Ai taasen lasken jo päiviä ku pääsen Turkkuseen lomailee....ei enään montaa päivää odottamista :) ja hyväähän kannattaa odottaa. Utelias ku olen niin mikä ihana väri sulla on kynsissä noissa kuvissa. Olen taas näin monen vuoden jäleen uskaltanut ostaa pari lakkaa ja jopa lakkaillutkin kynsiä..hihhiii mies ihan kummissaan????

Coco
Coco Sweet Dreams

Nasu, toivotaan et liike jatkaa jossain muualla.

Hilla, Mulla on essien lakkaa kynsissä... minäpä voin vaikka esitellä sävyn seuraavassa postingissa. :)

almanblogi@gmail.com (Ei varmistettu)

Hehee. Kiitos iltapäivän naurunpärähdyksestä.
Lokki.<3

-Alma

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko teidän pojalla mitään ruoka-aineallergioita?Ajattelin kun kerroit hänellä olevan siitepölyallergiaa.

millamainen

Oliko teillä niitä Hayn Wire-vaateripustimia? Harkitaan niiden ostamista eteiseen ulkovaatekaappiin. Luuletko, että ne kestää painavien talvitakkien painon?

Kommentoi