Ennen unta muista nämä

Coco Sweet Dreams

Toimistopäivän jälkeen minun on melkeinpä aina pakko päästä ulos. Parasta on juosta tai kävellä pitkin kaunista maisemaa, mieluiten ilman kameroita tai kännyköitä - että oikeesti pystyt relaamaan. Musiikki on ihan jees, mutta joskus ilman sitäkin on mukavaa! Tänään kännykästäni loppui akku ja sain kuunnella, kuinka linnut lensivät aurana. Menivätkö ne jo etelään, oh no? Luonto rauhoittaa kiireisenkin mielen.

Tuuletan päivittäin ja parasta on mennä sänkyyn, kun ilma on raikas ja sänky on aamulla pedattu, jotta illalla siihen on mukava kellahtaa. Voisin laittaa päivittäin puhtaat lakanat sänkyyn, elämän parhaimpia asioita on pujahtaa puhtaisiin lakanoihin. Se tuoksu se tuoksu!

Kotona hengaan (melkein) aina mukavissa ja kauniissa vaatteissa, minulle tulee itselleni siitä niin paljon mukavampi olo, kuin että oleskelisin nuhruisissa verkkareissa.  

Iltapesun jälkeen hyvä lehti kainaloon ja sänkyyn. Herätyskello soimaan ja taas se kännykkä veke. Iltasin laitan vielä kasvoilleni Dr. Hauschkan yöseerumin* ja hiuksiin Phyton Secret De Nuit hiusvoiteen*, joka on omiaan kuiville hiuksille. Ihania tuotteita ja kelpaa pitää yöpöydällä käden ulottuvilla.

Ja aamulla lempeä herätys. Yritän aina pyhittää pienen hetken relaamiseen, ennen kuin nousen ylös aamutoimiin. Siinä mielessä olen kyllä kasvanut hujauksessa, etten enää missään nimessä halua kiirehtiä aamuissa - tarvitsen aikaa. Sängyssä mietin mukavia asioita, hymyilen ja päätän, että tästä tulee hyvä päivä. Aina ei niin käy, mutta siitä ajatuksesta on hyvä jatkaa taas kohti arjen uusia haasteita!

*tuotteet saatu blogin kautta testiin

Kommentit

S - beauty of life (Ei varmistettu) http://www.beautyoflife.fi

Aivan ihanat kuvat! Otitko ajastimella omat kuvat vai joku muu? Mulla ei ole siis ketään, joka ottaisi kuvia ja aina mietin ottaako muut itse kuvia itsestään vai ajastimen kanssa :D

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Enimmäkseen otan itse kuvat ajastimella... esiinnyn kuvissa monesti ilman päätä tai katson toisaalle, niin on ihan iisiä ottaa itse. Mulla on kännykässä toiminto, joka on yhteydessä kameraan, joten tälläisen teknologian ansiosta homma on helppoa. 

Toisinaan ystäväni Suvi ottaa minusta asukuvia, hän on the best. :)  

Jos liikut Turussa, niin järkätään ehdottomasti kuvaustreffit. :))

S - beauty of life (Ei varmistettu) http://www.beautyoflife.fi

No mä jotenkin ajattelin, että ehkä otat ja niin aina onnistut kauniisti <3.

Mun vaa pitään harjoitella enemmän ajastimen kanssa ja just tolla mobiilisovelluksella!! Bloggareiden haasteet ;D.

Absolute sovitaan treffit, jos siellä päin ollaan tai sinä täällä ;)

Amandanjuttu (Ei varmistettu)

Moikka! Voisitko kertoa tarkempia kokemuksia tuosta hiusvoiteesta? Kosteuttaako hyvin, huomaako selkeää eroa? Jättääkö hiukset raskaiksi vai miltä tuntuvat aamulla? Kiitos jo etukäteen!

Lempi Kamomilla (Ei varmistettu)

Mä oon käyttänyt tota Phytoa Ranskassa asuessani! Se on siellä tosi suosittu brändi. Yövoide on ihana. Laitan kostean, puhtaan tukan latvoihin yöksi. Aamulla latvat on ihanan sileät ja kiiltävä, muttei raskaat tai tahmeat. :) Kivaa, että näitä saa Suomestakin.

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei kiitos ripeästä vastauksesta. Olen samaa mieltä ja hiukset eivät tunnu todellakaan raskailta yön jälkeen vaan päinvastoin... näyttävät yön jälkeen paljon terveemmiltä.

Ninni / Visions (Ei varmistettu) http://visions-ninni.blogspot.fi

Ah voi ei, pakko mennä kyllä vaihtaa lakanat! Se on vaan niin ihanaa käydä puhtaisiin lakanoihin! Tää sun postaus sai mulle tsemppiä siihen että vaikka huomenna herätys soi 4.30 niin tää ilta ja huomisaamu voi silti olla ihan kivoja! :D

Coco
Coco Sweet Dreams

Ehottomasti. Se on vähän niinkuin state of mind -juttu. :)

Susaaa (Ei varmistettu)

Hei! Olen metsästänyt samanlaisia tuoleja mitkä sinulla on noi käsinojalliset valkoiset ''art deco'' tyyliset, minkä merkkiset ne ovat tai mistä olet hankkinut? :)
t. Susa

Kommentoi