Ensimmäisiä kotikuvia

Coco Sweet Dreams

Tiedän, että innokkaimmat odottavat jo kovin kotikuvia taloltani. Tänään sain napattua muutaman samalla, kun odotin ystäväni Miian kanssa uusia kaapistoja saapuvaksi.

Kovin on vielä valkoista mutta kyllä kaikki tästä jalostuu kun tavarat ja somisteet löytävät paikkansa.

Keittiöstä jäi ylimääräinen pöytälevy käyttämättä ja tein nyt ennen varsinaista sohvapöytää väliaikaisen apupöydän olohuoneeseen ja kasasin kylpyhuoneesta jääneet laatat tason päälle. Lopputuloksesta tuli yllättävän kaunis.

Ollaan nautittu takapihan hedelmäsadosta ja muutenkin fiilistelty ystävien kanssa taloni hyvää henkeä.

Kaikki tuntuu todella hyvältä juuri nyt ja just näin.

Kommentit

Hanna K
Sunday Blondie

Ihanan valoisaa ja pelkistettyä! Sä kyllä hallitset tämän tyylin niin hyvin. Onnea ja iloa uuteen kotiin <3 

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos ihana! <3

annnsofi (Ei varmistettu)

Hei, sulla on ilmeisesti Ikean Metod keittiö? Mä oon miettinyt samaa valkoista keittiötä, mutta en ole päässyt vielä paikanpäälle katsomaan sävyä. Meille on tulossa Tikkurilan paperi sävy seiniin, joten mietin kuinkahan paljon keittiönkaapit ja seinät riitelee keskenään. Osaatko sanoa kuinka valkoiset kaapinovet on? Vai ovatko luonnonvalkoiset tms.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mun kodissa on Tikkurilan valkoinen, se on ainakin tosi hyvä sävy kaiken valkoisen kanssa. Metod-sarjan valkoiset ovet on mielestäni ihan puhtaanvalkoiset. Kandee ehkä ottaa malli mukaan ja verrata siten.

annnsofi (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksesta ja vinkistä! Pitää tehdä niin

Vierailija (Ei varmistettu)

Surullista kun kaikki pitää olla valkoista. Persoonallisuutta kehiin! Sairaalat on asia erikseen. Kannattaa vilkaista juuri alkanutta Suomen Kaunein kotia, jossa siinäkään ei enää toitoteta valkoisen puolesta.
Makunsa tietenkin kullakin...

Coco
Coco Sweet Dreams

Kuten kirjoitin, niin munkin mielestä kodissani on juuri nyt melko valkoista, liiankin. Se on kuitenkin hyvä pohja kaikelle. Juuri nyt ei ole todellakaan varaa ostaa kaikkea uutta vaan hiljalleen sisustus siitä kehittyy. Vasta me tutustutaan toisiimme taloni kanssa. ;)

En omista edes telkkaria, joten jää sarja tällä kertaa väliin.

Ja juuri niin, makunsa kullakin ja omat tavat ilmaista mielipiteensä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Yhtä lailla voisin todeta ”surullista kun kaikki pitää olla niin värikästä”, mutta en sitä tosissani tee.

Llena (Ei varmistettu)

Varsinaisena trendinähän valkoinen on jo eilistä. Siksipä tässä valkoisuus vaikuttaakin niin tuoreelta ja raikkaalta - suorastaan omaperäiseltä. Kuvittelen, että se on Cocon vakaata omaa tyyliä, jota eivät pintatrendit heiluttele. Ihana koti ja tunnelma kuvissa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanan raikasta tuo vaaleus! Itse arvostan monentyylisiä koteja, joista näkyy asujan panostaminen kodin sistustukseen ja tyyliin. Itselle kuitenkin lähinnä sydäntä on juuri tämä raikkaus, ilmavuus ja funktionaalisuus, jota voi piristää sitten kasveilla, huonekaluilla ja muilla pienesineillä. Mielelläni näkisin lisää kuvia sinun upeasta kodista!

Nannas (Ei varmistettu)

Tyylisi on aivan ihana. Monissa blogeissa kyllästyttää se että ”kaikilla” on ”kaikki” samat elementit kodeissaan. Ja trendit. Sinä et edusta sitä massaa valintoinesi. Osaat tuoda persoonasi esiin pienillä asioilla ja vivahteilla. Hienostunutta eikä lainkaan tylsää. :)

ida ihana
Kotona kaupungissa

Onnea kotiin!:) Tuo päärynäkuva on jotenkin erityisen ihana <3
 
https://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 

Kommentoi