Entinen kaupunkini

Coco Sweet Dreams

Minulta oli jäänyt varastoon muutamia kuvia kaupunkireissuilta, Turku on vaan niin kaunis ja herkullinen. Vierailin edellisellä viikolla ekaa kertaa Niska -ravintolassa ja ihastuin tietysti heidän peltileipiin, eli tuttavallisemmin ihan vaan pizzoihin:

Lasi kylmää valkoviiniä jokirantaa muistellen...

Ikiomaan taloon on silti parasta palata. Turku on niin ihana, mutta minä viihdyn täällä maalla parhaiten. Täällä on alla olevien pellavapäiden niin hyvä olla. Mun pienet ilvekset, nykyään aina kaksistaan koheltamassa:

Kommentit

eea (Ei varmistettu)

Oi näytät taas niin kauniilta. Olis kivaa jos saataisiin hiuspostausta miten saat hiuksesi näyttämään juuri tuolta :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi kiitos! Mä olin aika paljon laittautunut, kerran kun pääsin kaupungille. Mulla oli rullat koko aamupäivän päässä ja ne laitoin melkein kuiviin hiuksiin. Semisti kosteet pitää olla. Vähän mitään tököttiä, ettei tule liian raskaat.

Hertta
Lilou's Crush

Ihania kuvia ihanista tyypeistä ja ihanasta Turusta. Jestas, olipas ihana-rikas lause, mutta minkäs teet <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Ihana Hertta! Ois niin kiva nähdä. <3

Mantelileipä (Ei varmistettu) http://mantelileipa.blogspot.fi/

Turku -tuleva asuinkaupunkini. On kiva lukea Turku -fiilistelyjä ja positiivisia ajatuksia kaupungista, sillä olen muuttamassa kaupunkiin muutaman viikon päästä.

Olen jostain muualtakin kuullut hyvää Niska -ravintolasta ja juurikin sen pizzoista. Niskan pizzat täytyy siis ehdottomasti käydä testaamassa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Jee, tervetuloa Turkuun. Mä tykkään niin paljon kaupungista, se on pieni ja suloinen. Melkein joka paikkaan pääsee kävellen ja jokiranta on yksi tunnelmallisimmista paikoista mitä tiedän. <3

Mä pidin ehkä kuitenkin enemmän Tintån pizzoista, ne sun täytyy kans testata ja lähettää keittiöön terveisiä.

~Sanna~ (Ei varmistettu) http://vaahtokarkinvalkoista.blogspot.fi/

Itse pääsin kesällä käymään Ahvenanmaalla sijaitsevassa Pub Niskassa ja nuo peltileivät oli kyllä niin hyviä, ja juuri valkoviinilasillinen päälle.. Ja noi sun hiukset, ihan upean väriset ja kauniisti kevyillä laineilla..

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi kiitos! Mun mielestä mun hiukset on liian vaaleat, ne on aina kesällä ihan "palaneet". Ois kiva saada vähän eloa sävyyn, ehkä raitoja tms. Pub Niska Ahvenanmaalla ois kyllä vierailun arvoinen! Nam!

Jeba
Tuuliajolla

Kivoja kuvia taas. :) Ihanat noi sun kengät, mistä ne taas olikaan? Tahtoo samanlaiset!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Ne on L´Autre Chose -merkkiset ja ostin ne aikoinaan Nina´s sta. Ainakin yoox.com myy tuota merkkiä. :)

Jeba
Tuuliajolla

Kiitos. :)

Lila (Ei varmistettu)

Hei ihana Coco! Mistä on tuo mielettömän kaunis ja kantajansa näköinen jakkusi peräisin? Juuri samanlaista kaipaillen kovasti. Ihanaa loppukesää ja lämmintä alkusyksyä, keep up the good work! Ps. myös vinkkejä ihanista Hunterin kiilakoroistasi otetaan vastaan näin rankkasateiden keskellä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei ihana Lila! Mä olen tuossa yöpaitasillani! ;) On siis H&M alusvaateosastolta, alennusrekistä poimittu ihan hiljattain.

Mun Hunterit ovat Melrose mallia, nämä: http://www.asos.com/Hunter/Hunter-Melrose-Short-Wedge-Wellington-Boots/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1195130

Sd (Ei varmistettu)

Onpa teidän poju jo iso poika! Hui! Muistan kun pari vuotta sitten seurasin jo blogiasi, hmm ja nyt täälläkin tuhisee yksi nyytti. Teillä jo kaksin kappalein :)

Kommentoi