Est

Coco Sweet Dreams

2h+k blogista bongasin Est magazinen, ihana uusi tuttavuus! Muita minulle tuttuja verkkolehtiä on muun muassa RUE, Lonny Mag, Sweet Paul ja Fine Decor - ovat muuten Lay Outiltaan kovin samantyyppisiä. 

Tällä hetkellä pidän kovin Est-lehdestä bongatuista kodeista sisustuksineen. Samoja värejä meille myös, kiitos.

Onko teillä suositella muita kivoja digilehtiä? Digi digi...

Helmee viikonloppua! ;)

(kuvat Est Magazinen)

Kommentit

soleggiata

Tuo ensimmäinen kuva on kuin suoraan unelmistani <3

CarpeDiemEllu (Ei varmistettu)

Kiitos hyvästä vinkistä! Täytyypä viikonloppuna ihastella tätä lehteä ja poimia ideoita täältä kotiin. Helmeä viikonloppua kuin myös sinulle:)!

nitan (Ei varmistettu)

hei coco! kiitos ihanista vinkeistä ja blogista :) tuli tästä jutusta mieleen, että olen muistaakseni nähnyt sinulla(kin) jossain kuvissa kirjan "Book of Lofts" ja olen kys. kirjaa koittanut etsiä yhdestä sun toisesta paikasta, mutta juuri tuota versiota ei ole vielä löytänyt. muistatko kuka sen on kirjoittanut? olemme aloittamassa ihan ihkaoikeaa loft projektia vuoden päästä ja haluan jo hyvissä ajoin kartuttaa kaikki ihanat kirjat lävitse ideoita varten :)

ihanaa viikonloppua!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Coco,

Mietiskelin, olisko sulla tiedossa jotain lämmintä vaaleanharmaata sävynumeroa seinään. Oliko teidän vanhassa kodissa harmaa seinä? Tykkään tosi paljon tyylistäsi!

T. MrsK

Coco
Coco Sweet Dreams

Mape. Se on kyllä upea! <3

Ellu, suosittelen. Noi verkkolehdet ovat ihan kivoja, niitä voi lukea melkein missä vaan. 

Nitan, se loft-kirja on ostettu stockan akateemisesta. Löytyy myös ainakin amazonista: http://www.amazon.com/Book-Lofts-Architecture-TASCHEN/dp/3836511517 tuolta amazonilta löytyi näköjään muitakin kivoja, mä en henkilökohtaisesti löytänyt niin paljon idiksiä tuosta omasta kirjastani...

Mrs K, meidän vanhassa kodissa oli kaikki seinät maalattu valkoisella. Itse pidän kovin vallan valkoisista seinistä, mutta Est-lehden ylimmässä kuvassa on kyllä aika kauniit seinät. Mä diggailen tällä hetkellä sellaisesta mudan-sävystä. Vähän harmaaseen taittuvasta...

 

 

Coco
Coco Sweet Dreams

Niin tai no, noi olo kaikki kylmiä sävyjä. :) kauniita silti. 

Vierailija (Ei varmistettu)

MrsK,tsekkaapa Tikkurilan x485. Aivan ihana seinällä!

Jackie (Ei varmistettu)

Yksi loistava seuraamani nettijulkaisu on Anthology.

Käy katsomassa: http://anthologymag.com/blog3/issues/

suvi m
suvi m

Est on upea virtuaalilehti!

Haastoin sinut mukaan blogiäitien keräykseen:

http://www.divaaniblogit.fi/blogit/valkoinenharmaja/2012/09/08/blogiaitien-nalkapaivakerays/

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Suvi, käyn kilauttaa rahaa kassaan. :)

MrsK (Ei varmistettu)

Hei taas Coco ,

Kiitos vinkeistä. Oletko nähnyt ton x485 sävyn seinällä. On ollut yks vaihtoehdoista, mut tuntuu niin hankalalta valita pienen näytteen perusteella. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa! :) En ole valitettavasti nähnyt. Mä en tiedä maalaamisesta oikein mitään, kannattaa mennä ehkä sen näyttävyyteen kanssa tilaan ja katsoa sitä siinä valossa. 

Vierailija (Ei varmistettu)

MrsK, harmaat on tosi vaikeita, tiedän kokemuksesta :) Miten olis X487, tsekkaa omakotivalkoisen Miian blogia. Itse valitsin H487, todella lähellä tuota X:ää ja mä niin tykkään. Ns. neutraali harmaa. Esim. 498 ja 499 ovat jo tosi sinisiä.

Kommentoi