Eteisen käyntikortti

Coco Sweet Dreams

Västäräkit ovat saapuneet, joten kesä on alkamassa. Raikastin meidän eteistä ja toin sinne vähän vihreää, valkoista ja Missonia. Tuli paljon kesäisempi ja kepeämpi fiilis.

Huomasitteko minun uuden bannerini? Makoilin eilen illalla sohvalla kiemurassa ja tein kymmeniä logoja, tähän minä sitten päädyin. Ehkä tämä on se, jota jaksan katsella.

Loma sen kun jatkuu, aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta  ja nyt pihahommat kutsuu. Minulla on taas hirmuisesti sisustusideoita kotiin, toivottavasti pystyn toteuttamaan ne kaik!

Let's see later...

Kommentit

Vierailijasofia (Ei varmistettu)

Kaunis eteinen ja kaunis logo!

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi, kun teidän kotiin pääsisi tirkistelemään enemmän. Kaikki näyttää aina niin kauniilta, huolemattomalta mutta suunnitellulta, toimivalta ja simppeliltä. Teillä ei varmasti loju astioita keittiön pöydällä tai löydy sukkia sängyn alta.

Oispa meilläkin noin ihana koti. Onneksi kesällä pääsee luultavasti ekaa omakotitaloa sisustamaan ihan alusta alkaen, joten jos sinne saisi suunniteltua sellaisen ratkaisun joka miellyttää. Jos en asuisi täällä idässä, tulisin teidän ihanista jätti-ikkunoista kurkkimaan vaikutteita. ;D

Hyvää kesänalkua!

Coco
Coco Sweet Dreams

Sofia, kiitos! <3

Vierailija, ei meillä ole suinkaan jokapaikassa noin siistiä. Otan kauniita kuvia, sommittelen ja etsin kivoja kuvauskulmia - siitä se lähtee. Esim mun vaatehuone ei ole vielä valmis, joten mun vaatteet on laatikossa, makuuhuoneen nurkassa, rekissa ja vähän missä milloinkin. Me eletään ihan tavallista lapsiperheen elämää, joten sukkia, leluja ja kaikenlaista on ihan joka päivä lattialla. Mun täytyy ottaa joku päivä sellainen naked truth -kuva! ;)

Ihme

Ihana eteinen on. Mikäs tuo tuoli-ihanuus oikein on?

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan kiva banneri, vaikka musta se edellinen oli niin hieno! Se tuntui klassiselta ja ajattomalta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ekaa kertaa uskaltaudun kommentoimaan nyt:) sulla on niin ihana blogi ja tyyli!:) Susanna

Vierailija (Ei varmistettu)

millä/ miten teit ton bannerin? :) todella kiva!

(Ei varmistettu) http://mustapuutalo.blogspot.fi/

Hei,

raikas ja valoisa eteinen teillä!

Mikä on muuten tuo teidän lattia? Samanlaista vaaleaa puuta olen meidän tulevaan taloon suunnitellut. Vaikea vaan tehdä päätös pienien lautamallien perusteella..:/

Jatta (Ei varmistettu)

Kivan selkeä logo, jota varmasti jaksat katsella :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ostin tänään valkoisena tuon Hayn lepotuolin ja Kartellin kolmella luukulla :) Tuo Lissoni näyttää hyvältä täydennykseltä!

Kommentoi