Etuoven istutuslaatikko

Täällä on taas puuhasteltu pihan kimpussa. Yhden jos toisenkin talon rakentaneet varmasti tietävät, että kaikenlaista tarviketta jää rakentamisen jälkeen yli ja olen yrittänyt hyödyntää parhaani mukaan nuo.

Rakentamisesta jäi muun muassa iso kasa paksuja styrokseja ja tuumin, että saan nuo havupuuni selviämään talvesta, jos ne ovat ruukussa joka suojelee niitä kylmältä. Niinpä tuumasta toimeen tein ylijääneistä paloista pikkuterassin viereen laatikon, johon istutin puut.

Kylpyhuoneen remontista taasen minulla oli ja on vieläkin pari korkkaamatonta sementtipohjaista saumauslaastia hiilenharmaassa värissä. Päätin kokeille miten laasti pysyy pinnassa ja hyvinhän se pysyi. Levitin ja tasoitin pinnan, mielestäni tuli todella kiva!

Yläreunojen päällisosiin liimasin niin ikään kodinhoitohuoneesta ylijääneet hiilenharmaat laatat ja koko komeus oli siinä. Pidän ihan älyttömän paljon käsillätekemisestä ja koska taulujen maalaus on jäänyt niin nämä kodin askareet ovat hyvä vaihtoehto luovuudelle.

Pidän etuterassista todella paljon, se on tarpeeksi suuri ja varmasti vielä rakentuu siitä valmiiksi saakka. Osaan jo suhtautua keskeneräisyyteen tyynesti, eipähän ole tekemisen puutetta.

Ovikello 🙂

Kunhan saan koko terassin täysin valmiiksi voisin esitellä sitä vielä laajemmin ja näette myös tekemäni betoniportaat, ne ovat kyllä makeet!

Kivaa, ettei aina tarvitse ostaa uutta eikä rakentaminen ole muutenkaan mitään rakettitiedettä. Tekemällä sitä varmasti oppii. Saapi nähdä millainen koetalo tästä kodistani muodostuukaan ajan myötä. Niin paljon kaikenlaista ideaa mitä voisi lähteä tekemään.

Sitä ihmetellessä, heippa!

Henna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *