Fiskars Garden arvonta

Coco Sweet Dreams

Moikkispoikkis! Kerroin kuluneella viikolla teille meidän pihasta ja siitä että aikamoinen puunkaato edessä. Puunkaadon lisäksi ohjelmana on karsia kasvustoa, kuivia oksia sun muita ja siihen hommaan sain blogin kautta Fiskarsin Xtract-sahan -kaksin kappalein! :)

Sillä välin kun minä sahailen voit osallistua 2 Xtract-sahan arvontaan. Siinäpä vaikka kätsy lahja anopille.

Kommentoi tätä postausta - jätä mielellään sähköpostiosoitteesi niin saan laitettua voittajalle sähköpostia! Kerro myös mikä on mukavinta puutarhan hoidossa?

Ja arvonta käynnissä sunnuntaihin 17.6 asti.

 

Kommentit

Nitta (Ei varmistettu)

Meidänkin viidakko kaipaisi siistimistä. Kivointa on se aherruksen ja ähellyksen jälkeinen lopputuloksen tarkastelu.
nittakos.gmail.com

annemi

Olen nyt ensimmäistä kertaa takapihan omistaja ja olen innokkaasti laittanut kasvimaata ja kukkapenkkejä. Niitä kiusaa edellisen asukkaan laittamat köynnöskasvit, joiden juuret ja oksat ovat aika vankkaa tekoa, tuolla Fiskarsin sahalla pääsisin varmasti parempiin lopputuloksiin kuin käsivoimin ;)

52weeksofdeliciousness AT gmail.com

phocahispida

Hei toi olisi loistolahja rakkaalle mammalleni, joka koettaa katkoa sellaisia juuri hankalan paksuisia oksia puutarhasaksilla tai sitten selkäsahalla, jos se mahtuu apajille. Ja itse voisin lainata mukaan metsäreissuille...

K

karkki@me.com

http://www.lily.fi/palsta/ilman-sinua-olen-lyijya

SP (Ei varmistettu)

Mukavinta on se, kun näkee selkeästi omat kädenjälkensä. Saha menisi lahjaksi appiukolle, jolla olisi sille varmasti käyttöä.

suvi.paaskynen@welho.com

JL (Ei varmistettu)

Oi vitsit! Kesäisin on aina kauhea homma saada taas vanhempien iso piha ja puutarha kukoistamaan, kaikki kun tuntuu repsahtavan talven aikana. Kunnon työkaluista on aina ollut apua ja niin oisi kyllä tuostakin! Tämmönen palkinto ois aivan superi! ja niin tarpeellinen!
Mukavinta puutarhan hoidossa on se oman käden jälki. Tulee siitä vaan ihan hemmetin hyvä fiilis kun näkee oman pihan kukoistavan! Just semmosia kukkia ja pensaita kun itse haluaa, ja meillä pieni suihkulähdekkin tuo omaa luksusta. Ai että, kyllä se puutarhan hoito on vaan yks kesän lempipuuhista!:)
janina.latto@windowslive.com

Aria

Oih. Pihamme on kuusikymmentäluvulta. Karsittavaa riittää. Juuri vetäsin morsiusangervon matalaksi Fiskarsin oksasaksilla. Tätä olisin tarvinnut ja tarvitsen! Loistovehje. Naapurilla on.

 

 

salsas (Ei varmistettu)

Kasvimaanhoito on ehdottomasti lempparipuuhaani ja tietenkin niiden kasvattamieni kasvien syöminen ;)

salsas1981@luukku.com

Siljanen (Ei varmistettu)

Äiti tarvitsisi tuollaisen kätevän pikku sahan, siis toivottavasti arpaonni suosii!
www.silja.aaltonen@gmail.com

Mopsi (Ei varmistettu)

Antaisin tuon porukoilleni, jotka juuri ostivat mökin 21-vuotis hääpäivän kunniaksi!

laaru1@hotmail.com

Aria

Kääks. Perustelut ylhäällä;D. Unohdin osoitteen: ariakansa(at)gmail.com

Matonen (Ei varmistettu)

Oi, Xtract-saha olisi ollut tarpeen, kun taannoin sahailin kuvuneita kuusenoksia uuden kotimme pihamaalta. Käyttöä löytyisi edelleen, sillä 50-luvulla rakennetun rintamamiestalon vuosia Ruususen unta uinuneessa puutarhassa riittää työtä.

Pippa (Ei varmistettu)

Tuolle ois käyttöä meidän puutarhassa..!
Mukavinta puutarhanhoidossa on kasvun ihme; nähdä kun siemenestä kylvetty kasvi alkaa työntymään mullasta. Ja vielä kun saa sen säilymään hengissä sadonkorjuuseen asti...

Luru
Changes

No toki! Fiskarsit on meidän pihalla todettu parhaiksi, joten tottakai on osallistuttava arvontaan! :)

Small things with a bling

Vielä ei ole omaa pihaa mutta anopille voisi vaikka sahan lahjoittaa mikäli arpaonni kolahtaa ;) Mutta sillävälin kun ei vielä omaa puutarhaa ole niin nautin kyllä parvekekukkien istutuksesta. Välillä pitääkin käydä vanhempien luona nurmikkoa ajelemassa - ihanan rentouttavaa touhua mielestäni :)

viipei (Ei varmistettu)

Voi tuo olisi niin kätsy mummilleni, jonka pihalla komeilee varmasti lähes 20 omenapuuvanhusta!

Puutarhanhoidossa mukavinta on nähdä oma kädenjälki ja se, kuinka rönsyisestäkin saa jotain kaunista. Kodin sisustukseen verrattuna puutarhanhoito on omasta mielestäni rennompaa, kaikki ei voi olla luonnossa niin tiptop :)

-viipeiii@gmail.com

ST (Ei varmistettu)

Olen vastikään muuttanut uuteen kotiin, jossa on iso piha ja paaaaljon puita. Tarvetta siis todella löytyisi :).

Olen todella onneton kasvien hoidossa, joten mukavinta puutarhanhoidossa on jos saan kaikki kasvattamani kukat ja kasvit kasvamaan :D.

sari.tasanen@helsinki.fi

Noushka (Ei varmistettu)

Mukavinta puutarhan hoidossa on istutus-kitkemis-kastelu-leikkaus-muokkaus rumban jälkeen istahtaa puun alle kahvikupillisen kanssa ja nauttia kauneudesta ympärillään!

Mukana arvonassa :)
sukatonsillamakkaralla(at)gmail.com

zintsarella (Ei varmistettu)

Sahalle olisi käyttöä täälläkin. Metsäisellä tontillamme on vielä paljon raivattavaa... Kivointa pihan/puutarhan hoidossa on se että kädenjäljen/tuloksen näkee heti! Nyt on ollut anoppi auttelemassa, mutta ehkä jonain päivänä minustakin kehkeytyy aito kotipuutarhuri :)

zintsarella@hotmail.com

Lauriczek (Ei varmistettu)

Me ollaan muuttamassa ensi viikolla uuteen taloon ja siella on puutarha! Siita tulee mun ensimmainen puutarha! Olen siten ihan lahtokuopissa mita tulee puutarhan hoitoon. Paljon on kuitenkin ideoita ja ennenkaikkea intoa! :) Voisin kuvitella, etta tulen nautiskelemaan puutarhassa ennenkaikkea kaden jaljesta ja siita, etta siella saa olla vahan niinkuin luontoaidin sylissa!

lauraleijona@hotmail.com

Mursuuppi (Ei varmistettu)

Oi, meidän 100-vuotta vanha 3000 neliön puutarha kaipaisi TODELLA karsimista. Parasta puutarhanhoidossa on ehdottomasti se kun näkee työnsä tuloksen! Voi vaan istahtaa ja ihailla kun on tehnyt jotain uutta!

mursuuppi A T gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Oon kaiketi pikkuisen kieroutunut, mutta rikkaruohojen nyppiminen on mahtavaa! Se on jotenkin zeniläistä yrittää vetää niitä sielä juurineen ja vaan katsoa missä seuraava yms. :D Kastelu on myös mukavaa. Siis letkulla, ei kantaminen.

heiditms(at)gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Hiphei!

Tässäpä olisi oiva lahja puutarhassa ahkeroivalle äidilleni!
Minun mielestäni mukavinta on nähdä hyötykasvien sato ja tietenkin ihailla kaikkea kaunista, kuten pionin kukkia. Sormet siis multaan, että ehkeruus palkitaan.

t. Minttu

Ann (Ei varmistettu)

Äidin synttärit olis tuloillaan ja nämähän ois mahtava lahja ahkeralle äitsykälle!
Kyl se istuttaminen on ehkä parhainta heti toki kukkaloistosta nauttimisen jälkeen :)

Ripik (Ei varmistettu)

Mökinrakentajalla olis käyttöä tällekin - sitten kun rakennustöiltä joutaa... Oikein odotan sitä aikaa, että pääsis pihan eli metsän kimppuun.

ripi(at)hotmail.fi

hhheidi (Ei varmistettu)

Täälläkin ollaan ensimmäistä kesää oman takapihan omistajia ja nuo tulisi todella tarpeeseen ! :)

Suskii (Ei varmistettu)

Hiphei! Mukana:) En oikein koskaan ollut viherpeukalo. Minun peukaloni on pikeminkin keskellä kämmentä! Vietämme ensimmäistä uudehkossa kodissa, jossa on iso takapiha ja paljon kukkia sekä pensaita. Vähitellen olen alkanut pitää tuosta pihanlaitosta. Mukava nähdä omien kätten tulokset, siisti piha ja paaaaljon kauniita kukkia penkeissä:)

Ellen (Ei varmistettu)

Mukana tarpeellisessa arvonnassa. Toki itsellenikin tuo saha kelpaisi mutta antaisin sen kyllä tällä kertaa anopilleni :D hän aina meuhkaa puunkaadosta ja muusta niin saisikohan tuosta ensiapua ;)

eleil@netti.fi

Susse (Ei varmistettu)

Osallistun :D

Xeve (Ei varmistettu)

Jos onni suosii, niin pidän tuon sahan kyllä ihan itse! :)

xeve@hotmail.fi

Kasvun ihme on ihanaa puuherhassa:)

ja osallistun toki arvontaan ja sahalle olisikin käyttöä!

EH (Ei varmistettu)

Puutarhanhoidossa kivointa on se, kun näkee työnsä jäljen..

Tämä saha tulisi itselle kovaan käyttöön. :)

elina.hollanti@gmail.com

Minzu (Ei varmistettu)

Puutarhan hoidossa parasta on ihailla oman kätensä jälkeä. Olen ammatiltani floristi, joten kukkien kasvattaminen ja ihastelu on kivointa. Myöhemmin kesällä/syksyllä puutarhasta saa myös paljon hyvää syötävää, kuten marjoja.

Sahan antaisin isälleni, sillä vanhempieni isossa pihassa olisi sille paljon käyttöä.

minna85@luukku.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihaninta on seurata kun kasvit kasvaa ja jos vielä on onnistunut laittamaan oikeat kasvit oikeille paikoilleen, silloin kasvit kiittävät kauniilla kukinnallaan ja voivat muutenkin hyvin.

-Marjatta-

vihta (Ei varmistettu)

Mukavinta puutarhanhoidossa on olla vaan ulkona ja tietysti nähdä yli 100-vuotiaan pihan vieläkin sellaisena, jollainen se on aina ollut. :)

Vierailija (Ei varmistettu)
Omena (Ei varmistettu)

Moi!
Meidän piha rehottaa ihan holtittomasti tällä hetkellä. Jotain sille tarvitsisi tehdä - vaan kumpa osaisinkin! Tuolla härvelillä voisin saada ehkä jotain aikaiseksi, tai sitten annan ne suosiolla mieheni käyttöön :D

TinttiP (Ei varmistettu)

Kiitos kivasta arvonnasta! Puutarhanhoitohan on parasta puuhaa kesällä - rentouttavaa ja palkitsevaa!

TinttiP (Ei varmistettu)

Kiitos kivasta arvonnasta! Puutarhanhoitohan on parasta puuhaa kesällä - rentouttavaa ja palkitsevaa!

piippa (Ei varmistettu)

Nämä kyl tulis ittelleni, puita jo on mut piha pitäs viel laittaa..mä niiin haaveilen et saisin kasvimaan ja ostinki jo siemenet mut taitaa jäähä tältä kesältä haaveeksi..

Emilia E (Ei varmistettu)

Parasta puutarhahommissa on ulkoilma ja oman kädenjäljen näkeminen. emilia.va@luukku.com

Karoline (Ei varmistettu)

Meillä on juuri samanlainen remontti menossa ja sisätiloja laittaessa piha on jäänyt ihan hunnigolle. Omistetaan ekaa kertaa omakotitalo ja kaikki puutarhavehkeet ovat siis hankintalistalla:) Olisi siis aivan mahtavaa saada yksi rahareikä pois mielestä. Pari viikkoa ja pitäisi päästä muuttamaan ja sitten myös ahkeroimaan pihalla, jee!

Karoliinakrouvila@ gmail.com

roossa (Ei varmistettu)

Oi kyllä kelpais! ja mukavinta on se kun voi katsella pihakeinussa työnsä tulosta :)

roosamlappalainen@hotmail.com

Pikku Tikku (Ei varmistettu)

Oih, täällä olisi tarvetta niin itsellä kuin anopillakin!
Jospa onni suosisi. Parasta puutarhahommissa on nähdä työn jälkeinen lopputulos.
Ja terapeuttista vaihtelua se myös tuo mukanaan.

Apple (Ei varmistettu)

Ehdottomasti sato!

Jammy

Meillä tuota sahailtavaa keväisin riittää. Tähän asti ollaan käytetty ihan perinteistä sahaa. 2-v:n lempi puuhaa tuon sahailun katselu :)

En ole viherpeukalo mutta kaunis puutarha miellyttää. Parasta puutarhan hoidossa on minulle se kun saan aloitettua urakan. Motivaatio ei aina ole korkeimmillaan keväällä kun on paljon muutakin hommaa. Mutta kivaa se on kun vain aloittaa :) Hienoahan se on sitten ihastella kaunista puutarhaa.

ankary84@gmail.com

Lauraliisa (Ei varmistettu)

Tollanen olis tosi kiva saada äidille. Vanhemmilla on vanha piha täynnä omenapuita, mutta äidin kädet alkaa vaivojen vuoksi vähän heikossa kunnossa, joten se todella tarvitsisi kunnon työkalut puiden karsimiseen. Plus olisi tosi kiva muutenkin ilahduttaa äitiä :)

lrsskrm70@gmail.com

Astrid (Ei varmistettu)

En kyllä antaisi anopille!:) itsellä pitäisin! meidän puutarha tekee vasta tuloaan, joten en oikeastaan tiedä, mikä on kivointa sen hoidossa. Ekaksi ainakin se kun istuu kahvikuppi kädessä katsomassa ruohon kasvua:)

KaRo2 (Ei varmistettu)

Kivaa on paljon, mutta tänä kesänä olen nauttinut erityisesti kasvihuoneen laittamisesta. :)

karoliina.saarenpaa@gmail.com

Terhi (Ei varmistettu)

Hyvät välineet ovat puutarhanhoidossa välttämättömät! Huonoilla vain lähtee ilo koko hommasta ja hoidosta tulee lähinnä välttämätöin paha!!

Lindama (Ei varmistettu)

No kaikkein mukavinta puutarhanhoidossa on kyllä rehellisesti sanottuna se lopputuloksesta nauttiminen :)

lindamanner@hotmail.com

Pages

Kommentoi