Frame for…

 

Kaupallinen yhteistyö: Samsung

A71FBDAE-264F-4185-AAB1-DBB91785B2A3.jpeg

En ole yli kahteen vuoteen omistanut televisiota. En edelleenkään yksinkertaisesti ehdi katsomaan sitä, mutta olen huomannut, että lapset kaipaavat sitä aika usein näin pimeään aikaan. Onhan se myös niin, että elokuvia on mukavampi katsoa hieman suuremmalta ruudulta kuin pienen tietokoneeni. Miten mukavaa onkaan viettää ihanan ihmisen kanssa aikaa vaikkapa sadepäivänä ja katsella vanhoja elokuvia sateen ropistellessa ikkunapeltejä. On myös nostalgista katsoa lasten kanssa vaikkapa Muumeja tai Disneyn piirrettyjä tälläisinä päivinä. Tai ihan vaan sunnuntaiaamuisin.

FF70A88B-CE3D-4CC1-B066-EF925AA01CDE.jpeg

Nyt sitten viimein kahden vuoden jälkeen minulla on taas televisio ja kotiani koristaa taulujeni lisäksi vähän älykkäämpi taulu: Samsungin The Frame 49. Minulla on siis tuo 49 tuumainen, muita kokoluokkia on 43″, 55″ ja 65″. Minulle tuo 49 on kokonsa puolesta juuri täydellinen. 

Taiteenharrastajana ja tekijänä olen todella viehättynyt tästä televisiosta, joka todellakin on kuin yksi tauluista. Magneettisesti kiinnitettävät kehykset vielä lisäävät tätä tuntua. Kehyksiä on saatavana valkoisena, mustana, vaaleana ja tummana puuna. Minulla on tuo tumma puu.

B4664B2C-41EF-4889-9239-AABF2DCC796F.jpeg

Mieluisan kuvan saa valita lukuisista vaihtoehdoista ja tälläiselle vaihtelunhaluiselle tämä on oikein tervetullut ominaisuus. Television Art Store -kaupasta löytyy yli 850 taideteosta ja taidankin heti tämän kirjoituksen jälkeen mennä vähän tutkailemaan mitä taidetta siellä olisi ostettavissa.

Mikä vielä hauskinta kuva/taideteos näkyy ruudulla myös silloin kun siitä ei katsota ohjelmia. The Frame on siis televisio avattuna ja taideteos suljettuna.

Minulla on vielä töitä edessä, jotta saan tv:n kiinnitettyä seinään. Näyttää se toki kauniilta noin maassa. TV:hen on olemassa myös sirot mustat jalustat, jos sen haluaa pitää maassa. One Invisible Connection -liitäntäkaapelissa kulkee kuva -ja äänilähteiden lisäksi sähkövirta, joten pitkä ja lähes läpinäkyvä kaapeli antaa enemmän vapautta tv:n sijoittelussa. 

 

6794F169-A393-4E7B-9C46-5C895BBFBAA7.jpeg

Suuri suositus tälle taululle siis televisiolle!

koti sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *